luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăComunitateEvenimenteRomânia frumoasă: To be or not to be, Miss 2020?

România frumoasă: To be or not to be, Miss 2020?

România frumoasă anunța dezvoltarea portofoliului, cu un nou proiect internațional, #MissGlamourFaces începând cu luna iunie 2020, concurs de beauty de primă ligă, eveniment a cărui gala finală se desfășoară in Germania.
România frumoasă

ROMÂNIA FRUMOASĂ: CITEȘTE ȘI INTERVIUL cu Ada-Maria Ileana, finalistă Miss Universe România

România frumoasă
România frumoasă: Și in acest an dificil, se vor desemna ambasadorii #MissRomania dintre finalistele ce au trecut de prima etapă a preselecțiilor la nivel național, desfășurate online, incluzând și si proba de interviuri, încă de la finalul anului 2019, pentru proiectele reprezentate în portofoliu. Noile proiecte, incluse in agendă, unde România va fi reprezentată din acest an, alături de marea familie a competițiilor globale de frumusețe, „new business” sunt: Miss Heritage, Mrs Heritage, Top Model Universe, Miss Starlet International, Miss Gold International. (Alături de #MissSuperGlobe, #MissFreedomoftheWorld, #MissSummerWorld #MissFriendshipInternational (*China) -unde anul acesta nu vom trimite ambasador.
România frumoasăRomânia frumoasă: Numirea ambasadorilor se preconizează a avea loc în această vară, finalul lunii iulie, într-un spatiu offline, „Cafeneaua Actorilor” București, cu respectarea normelor in vigoare privind siguranța, cu prezența unui juriu de specialiști și personalități din zona artistică: Marcel Pavel, Claudiu Bleonț, Andi Antemia-Președinte, Daniel Robu, Bruno Medicina, etc., intr-un eveniment luxury cu circuit inchis si reprezentanți ai presei. Evenimentul va avea si o secțiune beauty kids. (rugăm exprimati din timp acreditările)
România frumoasă
România frumoasă: In funcție de situația internațională, privind pandemia și a circulației in condiții de siguranță, urmează să se facă și prezentarea delegației române in țările ce găzduiesc finalele mondiale, mare parte din evenimente fiind programate la finele anului 2020. (*Simona Simionescu Dinu, Dir. Național Miss Romania) #info #news #event #MissRomania #beauty#fashion

România frumoasă

#spiritofbeauty #romanianmodels #queens #luxuryevents #Finalanationala #ambasadori #AmbasadoriRomania
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular