Kristen Stewart, rolul Prințesei Diana în Spencer

0
181
Kristen Stewart, rolul Prințesei Diana în Spencer

Kristen Stewart va interpreta rolul Prințesei de Wales, Diana, într-un film în regia lui Pablo Larraín. Steven Knight este scenaristul acestui proiect care presupune să evidențieze problemele ce au dus la ruperea legăturii dintre Lady Di și Familia Regală britanică. 

 

Pelicula are în prim-plan weekendul critic de la începutul anilor ‘90, când Diana a realizat că mariajul său cu Prințul Charles nu funcționează și trebuie să părăsească drumul care i-ar fi putut aduce numele de Regină. Drama, care se desfășoară pe o perioadă de 3 zile, are loc în Casa de Windsor, Anglia, la ultimul Crăciun al Prințesei. 

 

Prin urmare, filmul nu va menționa nimic despre moartea tragică a Dianei, care a avut loc la Paris în 1997, și nici despre viața de la Palat după dezastru. Acesta își propune să arate cauzele care au dus la sfârșitul relației dintre Lady Di și fostul său soț. În același timp, va evidenția dragostea nemărginită a mamei pentru fii său, Printul Williams și Printul Harry. 

 

„Întotdeauna am fost fascinat de Familia Regală pentru că această cultură nu există în locul de unde eu vin. Cred că acesta este un film care ar putea interesa pe toată lumea. Diana a fost o femeie extrem de iubită și avem tot ce ne trebuie pentru a face un film deosebit. Lucrăm din greu la asta”, a declarat regizorul Pablo Larraín pentru Deadline. 

 

Kristen Stewart reprezintă o alegere interesantă pentru rolul principal al filmului, datorită experienței sale scenice acumulate în proiecte precum Twilight, Personal Shopper sau Seberg. „Kristen este una dintre marile actrițe de astăzi. Este nevoie de cineva ca ea în acest proiect, datorită felului său foarte misterios și fragil de a fi”, a adăugat regizorul.

 

Deadline a asigurat că acest proiect se află deja pe Piața Virtuală de la Cannes și va fi dezvăluit posibililor cumpărători. Este de așteptat ca filmările să înceapă în 2021.