Despre noi

atb

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei 9 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe le accesează zilnic.

De ce IQool? Because cool is not enough! Publicația, proiect al Asociației Tinerilor Bucureșteni, a luat naștere din distracție, dar pe parcurs s-a transformat într-un proiect de suflet. În prezent, IQool îmbină modalități de petrecere a timpului liber, noutăți în domenii precum IT, antreprenoriat, sport, modă, cu informații culturale, studențești și oportunități de carieră.

Publicul nostru țintă este format din tineri și studenți din București, care au un stil de viață activ, care își doresc să se dezvolte pe toate planurile: cultural, profesional și personal. IQool este platforma care susține și încurajează valorile, și care emană o energie activă și însuflețită de spiritul tânăr.

Datorită interesului manifestat de tineri și prin diversitatea formelor de promovare, IQool a devenit într-un timp relativ scurt unul dintre cele mai accesate site-uri de dezvoltare pentru tinerii studenți. Functionând drept o platformă atractivă, ușor de utilizat si actualizat, IQool a reușit să devină viral și in social hub. Cu alte cuvinte, în 2016, IQool a ajuns la performanța de a avea 14.000 de like-uri pe Facebook si 1319 de cititori zilnici pe Instagram si Twitter.

Echipa din spatele IQool este formată din 30 de tineri ambițioși și entuziaști, doritori să își împărtășească experiențele, împărțiți în 5 departamente (HR, PR, Social Media, Creație, IT). Ei îți vor plimba imaginația și creativitatea prin toate domeniile precum IT, Sport, Fashion, Cultură și Educație, cu ajutorul articolelor interesante și a concursurilor cu premii la care poți fi chiar tu câștigătorul!

IQool își propune să îți facă studenția mai frumoasă, așa că…ce mai aștepți? Hai cu noi pe IQool.ro si ajuta-ne sa continuam cu distractia, informarea și dezvoltarea cum stii tu mai bine! Don’t be cool! Be IQool, because cool is not enough!