marți, aprilie 16, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateONG-uriCursa de Rățuște – cea mai amuzantă cursă caritabilă sosește în Cluj

Cursa de Rățuște – cea mai amuzantă cursă caritabilă sosește în Cluj

Cluburile Rotaract organizează Cursa de Rățuște caritabilă la Cluj-Napoca. Aceasta va avea loc în data de 1 iunie 2019, ora 13:00, pe Canalul Morii. Evenimentul are ca scop achiziționarea și donarea unor tăvi termoizolante copiiilor internați la Pediatrie III. De multe ori, mâncarea lor se răceşte, nefiind preparată în incinta spitalului, iar în acest sens tăvile devin o mare necesitate.

Fiecare tavă are o valoare de 120 euro. Aşadar, pentru a participa la Cursa de Rățuşte tot ce trebuie să faci este să adopți o rățuşcă de cauciuc, sau mai multe, în valoare de 10 lei. Acestea pot fi achiziționate atât în ziua evenimentului, cât şi online pe https://cluj.cursaderatuste.ro/.

Rățuştele vor fi lansate pe apă, dar înainte de toate vor fi inscripționate pentru a se putea diferenția. Totodată, şi pentru a putea fi urmărite în timpul cursei de către participanți. Cei care câştigă Cursa de Rățuște vor primi la final premii în valoare de 10.000 de RON, în total.

La finalul evenimentului, rățuştele de cauciuc vor fi culese din râu printr-un sistem de prindere performant. În acest fel, natura nu va avea de suferit.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii cursei transmit un mesaj puternic clujenilor. Indiferent de vârstă, toată lumea este invitată să se distreze responsabil şi să facă o faptă bună în acelaşi timp. „Ziua de 1 iunie constituie un prilej pentru a ne aminti un aspect esențial în viața oricărui adult: faptul că niciodată nu suntem prea maturi ca să ne oprim din joacă!

RELATED ARTICLES

Most Popular