Poimâine, 14 ianuarie, se deschide cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment din Europa. Este vorba despre centrul spa, „Therme”, care vine cu diversitate în materie de relaxare.

Pentru iubitorii de saună, aici este locul potrivit! La Therme găsim o zonă special amenajată, cu o varietate de saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu. Sună bine? Tot aici puteți să vă răsfățați în jacuzzi sau în piscine cu aromaterapie și toate acestea într-un decor exotic. Și să nu uit de masaj! Centrul pune la dispoziția voastră 3 cabinete de masaj.

csm_Wellenparadies-Abendstimmung_88e8781f43

Cât despre familiile cu copii, vă pot spune că cei de la Therme s-au gândit și la acest aspect! Centrul are o zonă special amenajată pentru a-i ține pe cei mici ocupați. Aceștia pun la dispoziție tobogane indoor și piscine cu valuri. Numai bine pentru o relaxare de familie. Și ca pachetul să fie complet, centrul dispune de restaurantul à la carte „Colonial”, care promite că va satisface gusturile celor mai mofturoși dintre voi.image-2015-10-22-20522588-70-bucurestiul-devine-capitala-termala-europei

Pentru ca relaxarea să fie totală, centrul spa este situat în exteriorul Bucureștiului, unde nu avem de ales decât să scăpăm de rutina zilnică. Așa că, după o sesiune stresantă merităm să fim răsfățați. Nu știu ce faceți voi, însă eu  îmi plănuiesc deja relaxarea la centrul Therme!

Sursă foto: www.therme-erding.de , www.observatorulph.ro , www.hotnews.ro,

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here