Idei de planuri last minute pentru revelion

0
4538
revelion

„-Ce facem de revelion?”

-Nu știu, mă. Vedem noi, închiriem o cabană, mergem la un restaurant, mai e timp.”

Sunt sigură că și tu ai discuția asta în fiecare an în perioada revelionului, neajungând  la nici o concluzie, la nici un plan. Dacă anul care vine te-a prins din nou nepregătit, ai mai jos câteva sugestii de planuri last minute pentru noaptea de revelion. Nu de alta, dar parcă revelioanele cu Dan Negru nu mai sunt ce erau.
  1. Petrece Revelionul în centrul orașului tău! În cele mai multe dintre orașele țării se organizează în seara de revelion diferite activități, de la concerte, la focuri de artificii și spectacole. Chiar dacă poate părea „lame”, ia-ți gașca de prieteni și câteva pahare de vin fiert și bucură-te de muzică, de aerul rece al iernii, de gălăgia mulțimii. Așa, nu vei trece în anul nou singur, vei fi înconjurat de veselie și voie bună și te vei distra foarte bine.
  2. Organizează o petrecere la tine acasă! Deși la prima vedere pare a fi multă bătaie de cap și haos, un party e întotdeauna o alegere bună. Pregătește câteva gustări, sună-ți prietenii și spune-le să aducă câte ceva, alege playlist-ul and be free, have fun!
  3. Mergi pe la ai tăi! Dacă nu ai chef de petreceri și gălăgie de revelionul acesta și vrei să ai un sentiment de căldură și liniște sufletească, vizitează-ți familia! Petrece cu ei noaptea dintre ani! Mâncați, vorbiți, râdeți, amintiți-vă cele mai frumoase momente petrecute împreună. Cum e mai frumos sa treci în noul an decât alături de cei dragi?revelion
  4. Bucură-te de un maraton de filme. Dacă simți nevoia de un revelion mai chill, descarcă-ți pe laptop câteva filme, cumpără-ți multe dulciuri și o sticlă de șampanie and enjoy yourself! Nu e nimic în neregulă cu o seară de revelion petrecută în pijamale, savurând o ciocolată caldă și urmărind filme preferate. You do you!
  5. Joacă-te! Ce? Păi doar ce se joacă tot românul: rummy, table, cărți, Monopoly. Sigur ai în familia sau în cercul tău de prieteni pasionați de jocuri de societate. Adunați-vă și creați o competiție adevărată!
  6. Mergi în club! Există multe cluburi care acceptă la petrecerea de revelion și întârziați fără rezervare. Just google it! Vei descoperi cele mai potrivite locuri în care să mergi să dansezi în noaptea dintre ani.
  7. Road trip!!! Dacă ești o persoană cu spirit de aventură și nu vrei să petreci noaptea de revelion într-un mod prea obișnuit, umple rezervorul, adună-ți prietenii și pornește la o drumeție. Destinația? Către anul nou! Puteți merge oriunde vreți, puteți să vizitați un oraș nou și să luați primul mic dejun din 2018 într-un loc în care poate altfel nu ați fi ajuns niciodată. Viața e prea scurtă pentru a fi trăită în același loc, nu?revelion
Orice variantă ai alege, nu uita că revelionul este un moment important și emoționant care trebuie petrecut alături de cei dragi. Încearcă să uiți de greutățile și supărările pe care le-a adus 2017 și visează! Bucură-te și visează la un an nou fericit și prosper. Bucură-te de lucrurile mărunte din viața ta, bucură-te de persoanele de lângă tine. Și poate, cel mai important, bucură-te de tine și de ceea ce ai realizat până în prezent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.