Concert Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe pe 19 Martie

0
145
Carla's Dreams-afis

Pe 19 martie, de la 21:30, Hard Rock Cafe vă așteaptă la un show de excepție cu Carla’s Dreams. Îi iubești, le asculți muzica, ai trăit la intensitate maximă fiecare concert sau fiecare piesă nou lansată.

Simplu. Complicat. Divers. Poetic. Carla’s Dreams reușește să surprindă prin texte, prin sunete, prin mister, prin spiritul artistic liber exprimat pe note.
Carla’s Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens în continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai cu melodii dominante ca “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”, “Antiexemplu”, “Ne topim”, “Până la sânge”.
Cu un talent înnăscut de a compune, Carla’s Dreams sunt făuritorii unor piese celebre ale altor artiști cum ar fi Delia, Ruby, Nicoleta Nucă, în super hitul “Da, mamă” se poate simți amprenta distinctă Carla’s.
Concertele explozive Carla’s Dreams, 100% live, nu se rezumă niciodată la un singur gen muzical. Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Biletele au următoarele prețuri:
– Cu loc la masă în sală: 149 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 89 lei
La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

 

La intrare biletele au următoarele prețuri:

– Acces General: 154 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 94 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.
Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune și de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM