Concert byron la Hard Rock Cafe pe 18 martie

0
74
byron-afis

Hard Rock Cafe, vă invită miercuri, 18 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu trupa byron!

Formată în anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte mărețe, incluzând colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului “Rămâi cu mine”, și desigur participarea la numeroase concerte susținute la festivaluri de renume sau în locații consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri în ansamblu ale condiției omului modern, scrie într-o manieră poetică, caracteristică trupei byron.
Genul muzical byron este greu de definit, el este încadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz, a mai fost descris și drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi această mixtură de clape, chitară, flaut, bass și voce, producătoare de furnicături pe brațe, noi suntem fani!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 79 de lei, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat de locuri),
– Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 49 de lei

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 84 de lei, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 74 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

 Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32