accesorii

În sfârșit trăim acel moment mult așteptat când putem striga și simți din toată inima că a venit primăvara. Totul pare mai frumos acum: cursurile, oamenii, atmosfera. Dar ca să fie și mai bine, trebuie să ne reînnoim garderoba, să arătăm fresh, pregătiți pentru un început de vreme frumoasă. Anul 2017 aduce mari schimbări vestimentare. Hainele, fie ele casual sau elegante, trebuie accesorizate într-un mod interesant. Se recomandă evitarea zonelor vestimentare banale și plictisitoare. Astfel că, pentru a ieși puțin din zona de confort și a aborda ceva nou, am câteva idei de accesorii care nu trebuie să îți lipsească din garderobă primăvara aceasta.

  • Dresurile sau șosetele de plasă

Dresurile de tip plasă au reușit să creeze o întreagă isterie încă de la începutul anului. Le văd peste tot, pe stradă sau în pozele de pe Instagram și chiar mi-e greu să cred că mai există pe lume vreo fată care să nu fi auzit de ele. Îmi vine să mor, la fel și ochii mei, care nu mai suportă să vadă dresuri de plasă. Astfel de trenduri sunt sâcâitoare și sufocante din simplul motiv că sunt peste tot. Încerc să mă îndepărtez, să le evit, să nu le dau importanță. Când tot globul este înnebunit după aceleași lucruri, mie îmi place să mă concentrez pe altceva, să fiu diferită.

Dar am căzut și eu în „plasă”, la propriu și la figurat. Mi-am cumpărat niște șosete-accesorii din plasă de care sunt efectiv îndrăgostită.

accesorii

accesorii

  •  Șepcile

Și nu orice fel de șepci, neapărat cu cozoroc și, dacă se poate, din catifea și cu diferite mesaje. Nu sunt la fel de violente vizual prin popularitatea lor ca dresurile de plasă, însă ocupă un spațiu însemnat în magazinele din mall, așa că e cam greu să nu le bagi în seamă. Sunt o multitudine de culori și modele, ce-i drept, destinate sexului feminin. Ca să nu neglijez partea masculină care ar putea citi acest articol, vă anunț că printre preferințele în modă ale acestei primăveri, în rândul bărbaților, se numără accesorii în nuanțe puternice, precum șepcile colorate.

accesorii

accesorii

  • „Gentuțele”

Spun „gentuțele” pentru că sunt mici (evident) și foarte simpatice. Ieri am fost într-un magazin din mall și am văzut câteva foarte drăguțe. Singura problemă este că nu îți încape mare lucru în ele, doar portofelul, cheile, un ruj, cu puțin noroc și o mini agendă. Merită să cumperi o gentuță dacă mergi la evenimente sau în plimbări. E un accesoriu de efect. Bineînțeles, este potrivit pentru acelea dintre noi care nu vor să-și ia tot șifonierul de acasă într-o geantă.

accesorii

accesorii

  •  „Gentoaiele”/ Gențile Shopper

Anul contrastelor, după cum putem observa. Ne plimbăm de la o extremitate la alta și asta e bine, pentru că sunt mulțumite mai multe gusturi. Dacă nu îți plac gențile mici și neîncăpătoare, achiziționează-ți una shopper. Toată lumea știe că femeile nu se pot abține în a aglomera gențile, pun și pun și pun până la refuz. E mai urâțică ea, dar măcar poți să îți iei cu tine mai mult decât strictul necesar. Anyway, gențile mari sunt niște accesorii bine venite în orice garderobă.

accesorii

accesorii

  •  Tocul gros

Se pare că tocul subțire a fost dat uitării și au început să apară pantofi și sandale cu tocul gros. Mie îmi plac foarte mult, chiar dacă prefer (de un milion de ori mai mult) încălțările sport, cu talpă joasă. Acest tip de toc este foarte chic și stylish, chiar dacă te duce cu gândul la noțiunea de „retro”. Recomand pantofii cu toc gros persoanelor mai îndrăznețe, care vor să abordeze alte zone stilistice sau care pur și simplu s-au săturat de eternul toc-cui.

accesorii

accesorii

O primăvară minunată și cu muuult stil!

Sursă info: vogue.com

Surse foto: forever21.com, zara.com, stradivarius.com, bershka.com, pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here