duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTelefonul care a făcut istorie - Nokia 3310 relansat oficial pe piață

Telefonul care a făcut istorie – Nokia 3310 relansat oficial pe piață

Noul Nokia 3310 este disponibil pe piață

Este oficial – Nokia 3310, unul dintre cele mai populare și longevive modele de telefon din istorie, a fost relansat zilele trecute în cadrul unei conferințe internaționale la Barcelona.

http://media2.intoday.in/indiatoday/images/stories/nokia-3310-vs-nokia-3310_559_022717041815.jpg Noul Nokia 3310

Noul model prezintă îmbunătățiri vizibile față de strămoșul său. Mai precis, este dotat cu o cameră foto de 2MP, radio FM și blitz cu LED. Mai mult decât atât, modelul actual se poate conecta la internet, însă aplicațiile noastre ,,cele de toate zilele” (a.k.a. Facebook, Instagram, Twitter) nu se pot accesa.

Comparativ cu modelul vechi, display-ul noului Nokia 3310 este color și are 2.4 inch. Bateria care l-a consacrat este Li-Ion de 1200 mAh, iar încărcată complet poate duce degajat 22 ore de convorbiri. În stand-by, rezistă până la 31 de zile, deci gata cu grija bateriei externe!

Noile modele sunt disponibile în 4 culori: roșu, bleumarin, gri și galben și au deja instalate jocul care ne încânta în urmă cu două decenii aproape – Snake!

Prețul noului Nokia 3310 este de 49 de euro și va fi disponibil începând cu cel de-al doilea trimestru al anului.

Mai jos, v-am atașat un scurt clip de prezentare al noului Nokia 3310!

 

Sursă foto: India Today, The Indian Express

Sursă video: YouTube

Laura-Ioana Tătaru
Laura-Ioana Tătaru
Iubesc fotografia, dețin o putere magică de a-i face pe cei din jurul meu să zâmbească și să privească viața în culori calde, visam să fiu balerină când eram mică și, în prezent, sunt o curajoasă și ambițioasă studentă în anul 3 la Facultatea de Drept a Universității din București. Mizez întodeauna pe adevăr și sinceritate. De aceea îmi doresc să ajung un jurist care să aducă un strop de speranță societății. În timpul liber, pasiunea mea a fost, este și va rămâne scrisul. Consider că e modalitatea prin care pot expune cel mai bine tot ce simt și gândesc.
RELATED ARTICLES

Most Popular