marți, aprilie 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruFilme 2017 - Care sunt cele mai așteptate filme ale verii?

Filme 2017 – Care sunt cele mai așteptate filme ale verii?

Filme 2017 – Care sunt cele mai așteptate filme ale verii?

După o primăvară ploioasă, vara încearcă cu toată putința să își intre în drepturi. Iar cum temperaturile ridicate nu sunt tocmai un prieten de nădejde, simți nevoia să te adăpostești în locurile răcoroase. Și pentru a îmbina utilul cu plăcutul, un film la cinema e cea mai bună alegere. Ba mai mult, poți alege din cele mai așteptate filme ale verii. Unele care au apărut, iar altele care o să apară în săptămânile următoare. În cele ce urmează, ți-am pregătit un top al celor mai așteptate filme ale verii.

Annabelle: Creation – un film horror care ne va înspăimânta începând cu 18.08.2017. În regia lui David Sandberg și după un scenariu de Gary Dauberman, Annabelle: Creation este o continuare a filmului Annabelle din 2014, spunând povestea din spatele maleficei păpuși, care va avea premierea pe 18.08.2017.
The Dark Tower –  bazat pe povestea lui Stephen King, filmul american este regizat de Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat tot de acesta, împreună cu Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen. Roland Deschain (Idris Elba), captiv într-un peisaj deșertic, duce o luptă continuă cu Walter O’Dim, alias „Omul negru” (Matthew McConaughey). Intenția acestuia e să distrugă Turnul Întunecat, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Soarta întregii lumi depinde, în cele din urmă, de confruntarea dintre bine și rău. Din 04.08.2017, îl putem vedea și în România.
Dunkirk – trupele britanice și ale aliaților înconjurate de inamici pe plaja franceză și forțate să facă față unui asalt imposibil de rezistat constituie tema filmului. Filmul este produs de către Christopher Nolan și Emma Thomas, iar Jake Myers este producătorul executiv. Ca actori îi întâlnim pe Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy și Fionn Whitehead. Premiera în România: 21.07.2017.
Valerian și orașul celor o mie de planete – un film sf regizat de către Luc Besson, cel care a fost autorul filmelor „Lucy”, „Leon” sau „Al cincilea element”. Se bazează pe benzile desenate cu același nume, care au fost o sursă de inspirație pentru o generație de artiști și scriitori. Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) formează o echipă pentru operațiuni speciale, având misiunea de a menține ordinea în teritoriile locuite de oameni. Din 21.07.2017, în cinema.
Planeta Maimuțelor: Războiul – Războiul este al nouălea film din seria „Planeta maimuțelor”, iar actorii din distribuție fac parte Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn și Ty Olsson. Din 14.07.2017 și în România.
Omul Păianjen: Întoarcerea acasă – Peter Parker (Tom Holland), întorcându-se acasă, încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Cu ajutorul mentorului său, Tony Stark (Robert Downey, Jr.) Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi. Filmul este regizat de către Jon Watts, după un scenariu bazat pe Marvel Comic Book a lui Stan Lee și Steve Ditko. Premiera în România: 07.07.2017.
Sunt un mic ticălos 3 – Aceeași echipă de la „Sunt un mic ticălos”, „Sunt un mic ticălos 2” și „Minionii”, revine pentru a da viață aventurilor lui Gru, Lucy și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături de simpaticii minioni. Din 30.06.2017, la cinema.
Transformers: Ultimul cavaler  – În „Transformers: Ultimul cavaler”, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmanii diabolici. O singură lume va putea supraviețui – cine va câștiga, vom vedea începând cu 23.06.2017, când va avea loc premiera în România.
O noapte nebună, nebună – După zece ani trecuți de la absolvirea colegiului, o gașcă de prietene își dau întâlnire la Miami, decise să marcheze acest moment. Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell şi Ilana Glazer vin pe marele ecran să ne încânte în această comedie, din 16.06.2017 și  în România.
Mașini 3 – Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm. Din distribuţie fac parte Jason Pace, Jose Premole, Owen Wilson, iar din 16.06.2017, suntem gata să îi cunoaștem.
Mumia – Misiunea protagonistului este de a elimina un grup de teroriști ascunși într-un buncăr. Însă misiunea sa îl poartă până în deșertul irakian. Din distribuție fac parte Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe, Javier Botet şi Annabelle Wallis, iar premiera în România a fost pe 09.06.2017.
Wonder Women – Diana (Gal Gadot), înainte de a deveni Wonder Women, a fost prințesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. Când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei sale și o avertizează că urmează un război care va zgudui lumea, Diana e decisă că intervenția ei va salva lumea. Din distribuție fac parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya. În România, din 02.06.2017.
Baywatch  – Dedicatul și strictul salvamar (Dwayne Johnson) este pus în situația de a face echipă cu un tânăr coleg nonconformist (Zac Efron) pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.  Premiera în România – 02.06.2017.

 

sursă info și fotot: adevărul.ro

 

Iustina Cârjă
Iustina Cârjă
o toamnă nesfârșită cu muzică, cărți, flori și cuvinte
RELATED ARTICLES

Most Popular