Filme gratis în aer liber pe Promenada, TOATĂ VARA!

0
441
filme gratis în aer liber

Filme gratis în aer liber pe Promenada, TOATĂ VARA!

Dacă ești un cinefil înrăit, atunci trebuie neapărat să știi de acest eveniment! DIGI FILM, în colaborare cu terasa Promenada, au plănuit pentru tine o vară cu „Seri ca-n filme”, așa cum se și numește evenimentul. Vei putea viziona filme gratis în aer liber, filme de cea mai bună calitate, premiate la festivaluri de prestigiu, cu actori de renume. Mai jos ai toate detaliile necesare!

Când?

Ai filme gratis în aer liber TOATĂ VARA! Mai precis, în intervalul 7 iunie-10 septembrie 2017, te poți bucura de filme pentru toate gusturile. Filmele vor fi proiectate zilnic, cu excepția zilelor de joi, începând cu ora 21:30.

Unde?

Pe terasa Promenada Mall.

Filme gratis în aer liber: ce vei putea vedea?

Vei putea vedea filme de genuri diverse, pentru gusturi diverse, atât filme recente, cât și producții clasice. În total, sunt pregătite 44 de filme pentru această vară. Iată câteva dintre acestea:

  • Gladiatorul (2000) , cu Russel Crowe : povestea unui general roman căruia, din cauză că îi este lăsat tronul de împărat, îi este ucisă familia. Un general care ajunge sclav și care luptă pentru dreptate și pentru răzbunarea familiei.
  • Gods of Egypt (2016), cu Gerard Butler: film inspirat din istoria Egiptului Antic, cu bătălii din vremea romanilor, o lume cu personaje mitologice și puteri supranaturale;
  • State of play (2009), cu Russell Crowe, dramă: o echipă de reporteri investigatori, ajutați de un detectiv, caută rezolvarea unui caz de crimă;
  • Parfum de femeie (1992), cu Al Pacino și Chris O’Donnell: prezintă povestea unui cuplu neadaptat acestui secol aflat sub numeroase presiuni psihologice.

Uite și lista completă de filme ce vor fi proiectate pe Promenada: 

filme gratis în aer liber

Vara asta, îți poți petrece serile „ca-n filme”!

Surse info: digi-film.ro, digi24.ro

Surse foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.