Cu o experiență de peste 12 ani pe piață,  compania Easyhost este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face când vine vorba de găzduire domenii și hosting web.

Easyhost activează la nivel internațional, având birouri în România și Marea Britanie și centre de date în 3 țări. Misiunea Easyhost este de transformare a modelelor clasice de găzduire în ecosisteme inteligente, dotate cu tehnologiile necesare creșterii traficului și a vânzărilor înregistrate de business-urilor online.

Prețuri de la  2.54 euro/luna la hosting

Easyhost stă foarte bine din punct de vedere al prețurilor lunare practicate pentru hostingul site-urilor. Astfel, aceștia pornesc oferta  de la 2.54 euro pentru Garage Essential, între care intră oferirea suportului 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, backup zilnic și migrare gratuită. Următoarele  oferte fiind de 4.99 eur și 9,99 euro/luna,  variante ce includ multiplicarea domeniilor  de găzduire și opțiunile SpeedBoost și  Who’s Visiting.

Pachetele WordPress – Star Products

Platformele de tip WordPress sunt cele mai căutate de către utilizatori, cele mai ușor de utilizat și, de multe ori, cea mai bună alegere pe care o poți face în funcție de profilul noului tău site.

EasyHost propune 3 pachete de acest tip. Acestea sunt WordPress Basic,  Advanced și Ultra. Prețurile încep de la  3.49 euro/lună, iar cel mai avansat este de 10.49 euro. Numeroasele avantaje oferite odată cu achiziționarea acestor pachete se pot observa mai jos:easyhost

O noutate cu care vin acestea este prezența accesului la SSH. Acesta fiind cel mai răspândit protoccol folosit pentru conectarea remote la servere. Este un acronim pentru Secure Shell și, printre operațiunile care se pot realiza se numără transferul de fișiere, rularea de console remote și schimbarea permisiunilor.

Pentru a face o comparație cu una dintre ele mai bune firme ce oferă, de asemenea, acest tip de pachete îi vom alege pe cei de la NameBox.

Pachetul Basic de la Namebox costă  3,99 euro/lună, iar celelate diferențe sunt făcute din faptul că EasyHost oferă 10 GB stocare, față  de cei 8 de la Namebox plus acces la SSH.

Pachetul  Intermediar este la același preț la ambele companii, iar pachetul Premium 16,99 lunar la Namebox, față de 10,49 la EasyHost.

Comunitatea Tech Guy

Conform unor studii, aproximativ 50% dintre site-urile deschise pe teritoriul României se închid în primul an de funcționare. Unul dintre factorii principali ce contribuie la acest lucru este complexitatea tehnologiei, asociată cu utilizatorii neexperimentați ce întâlnesc prea multe obstacole în folosirea ei într-un mod eficient.

Pentru asta a apărut Tech Guy, o inițiativă EasyHost.   Din această comunitate online fac parte proprietari de site-uri și specialiști români din zona tech și este un mediu suport pentru cei care au probleme în privința mediului digital. Trebuie doar să pui o intrebare, iar o grămadă de oameni vor sări să te ajute.

Astea fiind spuse, Iqool vă recomandă compania EasyHost în cazul în care aveți nevoie de ajutor pe această parte și doriți să vă deschideți propria pagină web, ori să vă schimbați furnizorul de hosting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here