marți, aprilie 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăChiar e pe bune! Le Diamont Noir, parcul perversiunilor unde poți face...

Chiar e pe bune! Le Diamont Noir, parcul perversiunilor unde poți face sex cu soția altuia!

În Dordogne, sudul Franţei, s-a deschis un parc destinat perversiunilor unde cuplurile de nudişti pot face sex în grup. Da da, nu glumesc, chiar e pe bune! Le Diamont Noir este parcul perversiunilor unde poți face sex cu soția altuia!

Accesul în parcul perversiunilor începe de la 25 de euro pe zi. Regula e simplă: Vizitatorii trebuie să aibe minim 21 de ani, iar hainele sunt abandonate la intrare.

Interzis cardiacilor şi pudicilor! Din dimineața când răsare Soarele şi seară până apune în parcul Le Diamont Noir, din Dordogne, situat în sudul Franţei, zeci de cupluri de nudişti se bronează și…fac sex în grup.

Le Diamont Noir, parcul perversiunilor unde poți face sex cu soția altuia! Primul club din lume destinat nudiştilor care au chef de perversiuni s-a deschis recent în Franţa. Aflat în zona rurală din Dordogne, Le Diamont Noir se adresează swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de sex în grup.

Toți participanții la parc trebuie să prezinte brățări colorate care să identifice dacă sunt singuri sau fac parte dintr-un cuplu.

Le Diamont Noir, parcul perversiunilor unde poți face sex cu soția altuia! Clubul a fost înfiinţat de Bruno Mazaferro şi de soţia lui Sandra. Pentru cei care vor să petreacă noaptea în natură făcând sex cu soţia altuia, închirierea unui cort costă între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni. Un bilet de intrare pentru femei costă 12 euro şi 45 de euro pentru bărbaţi. Rezervările se pot face telefonic iar, în funcţie de grupuri, organizatorii pregătesc cursuri de fitness în natură sau gimnastică aerobică.

În timpul weekendului de Paște Le Diamond Noir a fost complet rezervat, iar orgnanizatorii speră că această tendință va continua și în vară. Aparent, Le Diamond Noir este deja al treilea parc de genul acesta din Franța.

Când vine vorba de cazare la Le Diamant Noir, oamenii își pot aduce propriile corturi sau pot închiria o casă mobilă – completată cu o baie – pentru o experiență de lux.

Sursa foto: click.ro

RELATED ARTICLES

Most Popular