Ziua lui „I.L. Caragiale” / Ziua UNATC

0
69

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București poartă, cu mândrie, numele lui I.L. Caragiale, născut într-o zi de 30 ianuarie, acum 165 de ani. În semn de omagiu față de patronul nostru spiritual, sărbătorim la aceeași dată și ziua UNATC.

Luni, 30 ianuarie 2017, vă invităm să vă alăturați comunității noastre academice la trei evenimente.

Ziua începe cu decernarea titlului de Doctor Honoris Causa – acordat, prin hotărârea Senatului UNATC, lui Mats Ek și Ana Laguna, creatori emblematici ce au marcat evoluția artei dansului contemporan. Ceremonia va avea loc începând cu ora 11.00 la sediul UNATC (et.1, sala Ileana Berlogea) și va putea fi urmărită în transmisiune directă pe internet.

O selecție de 8 filme semnate de studenții Facultății de Film (licență și master), reunite sub titlul 100 minute de scurt-metraj e programată de la ora 16.00 în sala Cinema. Filmele pot fi văzute, în ziua de 30 ianuarie, și pe canalul Youtube al universității (accesând fereastra dedicată evenimentului pe site-ul UNATC).

Ultimul eveniment al zilei este spectacolul „Ivanov” de A.P. Cehov, în interpretarea studenților anului al II-lea de master Arta Actorului – coordonați de prof.univ.dr. Tania Filip. Reprezentația are loc la Sala Atelier, ora 19.00, dar poate fi urmărită și pe internet. La toate evenimentele Zilei UNATC intrarea este liberă – în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare și link-urile către paginile dedicate fiecărui moment, găsiți pe www.unatc.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.