Ziua Limbii Române ediția a IV-a la Casa Artelor

  0
  320

  Primăria Sectorului 3 si Centrul Cultural Casa Artelor vă invită să sărbătorim pe 30 si 31 august “Ziua Limbii Române” ediția a IV-a, în „Amfiteatrul cu Cărți” din Curtea Mică a Casei Artelor Sector 3.         

  Publicul este așteptat în cele două zile pe Bulevardul Mircea Vodă nr.5, intre orele 11:00 – 21:00 la Târgul de carte românească cu vânzare și în spațiul amenajat pentru  relaxare și lectură. Începând cu orele 11:00 copiii sunt invitați să participle la Atelierul de citit povești, iar de la orele 16:00 la Atelierul de colaj unde se vor distra și vor învăța lucruri noi despre limba romană si scriitorii romani clasici si moderni. De asemenea, bunicii, părinții și copiii sunt așteptați să se înscrie la Concursul de recitat poezii romanești, dotat cu premii în cărți, concurs ce va avea loc între orele 17:00 – 18:00 în ambele zile de eveniment.

  În seara zilei de 30 august, începând cu orele 18:00 publicul este așteptat la o Prezentare de carte de știință românească cu binecunoscutul scriitor si jurnalist Alexandru Mironov, iar de la orele 19:00 va avea loc Recitalul de poezie românească si muzică clasică „Pianul cu poeme” susținut de actrița Daniela Nane si pianista Ioana Maria Lupașcu.

  Pe 31 august începând cu orele 18:00 spectatorii sunt invitați la Prezentarea de carte istorică românească cu participarea scriitorului și istoricului Adrian Cioroianu, iar la orele 19:00, seara va continua cu Recitalul de muzică românească interbelică „De dor, de bucurie și de dragoste” susținut de Jezebel si Alexandru Burcă (pian).
  Casa Artelor este una dintre primele instituții din țară care a marcat “Ziua Limbii Române”, un eveniment foarte important pentru spiritul, cultura și istoria noastra, a tuturor romanilor.
  Va așteptăm cu drag la Casa Artelor să sărbatorim împreună pentru al IV-lea an consecutiv „Ziua Limbii Române”!

  Intrarea este liberă.

  Evenimentul este realizat de Centrul Cultural Casa Artelor și finanțat de Primăria și Consiliul Local al Sectorului 3.

  Concept eveniment – Alice Barb
  Coordonator – Masha Țoropoc
  Echipa Casei Artelor

  Parteneri : Editura Tracus Arte, Editura Curtea Veche, Revista Stiinta si Tehnica, B1 TV, Ziarul Ring, Voluntarul de Serviciu, Yoyo.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.