ZIUA INTERNAȚIONALĂ STAR WARS se aniversează pentru al doilea an consecutiv în România, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City

0
109

București, 27 aprilie 2016: Grand Cinema & More îi invită pe fanii STAR WARS, copii sau adulti, miercuri 4 mai, începând cu orele 17:00, în foaierul cinematografului, să aniverseze Ziua Star Wars și să participe activ la antrenamentele Jedi, susținute de membrii fan clubului Star Wars Romania. 4 mai este ziua pe care fanii Star Wars au ales-o pentru a celebra toate lucrurile care formează universul Star Wars. Fanii din întreaga lume sărbătoresc această zi fie prin postarea de conținut cu și despre Star Wars în social media, fie organizând petreceri de vizionare a seriei Star Wars, îmbrăcând costume și haine Star Wars sau îmbogățindu-și colecția de produse Star Wars.

În foaierul cinematografului Grand Cinema & More, fanii filmului vor avea la dispoziţie o întreagă zonă destinată activităților Star Wars: o zonă de colorat și activități Star Wars unde copiii își vor putea confecționa diverse obiecte, măsuțe cu piese Lego unde cei mici vor construi propriul lor univers Star Wars și o zona de joacă cu figurinele din film. Totodată, decorul stelar va constitui locul ideal pentru fotografii, pe care participanții le vor primi apoi în formă printată!

Vă așteptăm în atmosfera unică Star Wars luni, 4 mai, la Grand Cinema& More din Băneasa Shopping City.

May the 4th be with you !

Detalii despre eveniment și programul activităților veți găsi pe www.grandentertainment.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.