Sâmbătă, 5 septembrie 2015, începand cu ora 16:00 vă invităm la un eveniment inedit, Ziua Internaționala a Bărbii ce va avea loc la Pow Wow- Calea Victoriei 102-108.
Ziua Internațională a Bărbii, marcată în fiecare an în prima sâmbătă a lunii septembrie, este o ocazie pentru toţi bărboşii de a se aduna şi a sărbători împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment,worldbeardday.com.
Fiind dedicată promovării acestui stil estetic masculin, în această zi bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.
De asemenea, ceilalţi membri ai familiei unui bărbos ar trebui să îi facă toate poftele, în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.
Pentru a sărbători cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andy Alexandru Antemia.
De asemenea, adevăratul prieten al bărbaților cu barbă,ƒ „Foarfeca și briciul” va fi prezent.
Este una din primele frizerii-concept din București, adresată doar bărbaților. La doar un an de la deschidere, le-au trecut pragul peste 2000 de clienți, mulți dintre ei purtători de barbă. Stilul de lucru, spațiul intim, cele 2 scaune de tuns, muzica jazz & lounge și arta expusă pe pereții salonului crează locul perfect de răsfăț pentru bărbosul urban.
Cum evenimentul reprezintă un moment de sărbătoare și ceremonie pentru podoaba facială masculin, în cadrul său se va premia ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’cu un premiu ce va consta în produse de la binecunoscutele brand-uri:
Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label. m
Desigur, cei cărora natura nu le-a conferit o barbă de invidiat, nu vor fi privati de ocazia de a câștiga unul din numeroasele premii oferite la tombola de catre: Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label. m
În ceea ce privește latura artistică și muzicală,
Mr. Jack ( Harlequin_Jack ) va incanta publicul cu acordurile sale armonice. Iar seara va fi încheiată de BICA cu fluiditatea beat-urilor sale.
Artele vizuale sunt un element de semnătura pentru evenimentele realizate de către STUP, astfel nici de această dată nu ne vom abate de la tradiție,cu o expoziție semnată de Alex Vlad Covaci. 
Dar o seară ca aceasta nu ar putea fi întreaga fără o latură comică.
Așadar, l-am invitat pe caricaturistul Bighei Adrian pentru a vă imortaliza portretele într-un mod hazliu ce sigur va aduce un zâmbet pe fața fiecărui participant.
Evenimentul va îmbina esteticul masculin cu simbolistica hippie, având ca Dress code „flower is the power”
Așadar, vă așteptăm cu flori în păr și haine în culori vibrante cu un print predominant floral, repetând motto-ul: „iubeste și fă ce vrei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here