jumatate-sapte-seri-copy-1024x685

Între 8 şi 14 Iulie, Teatrul În Culise organizează a doua ediţie a festivalului „Zilele Teatrului Studenţesc În Culise”, dedicat proaspeţilor absolvenţi ai facultăţilor de teatru.

Anul acesta, „Zilele Teatrului Studenţesc” vă vor surprinde cu de două ori mai mult divertisment: şapte zile de spectacol, douăsprezece piese de teatru puse în scenă de tinerii actori de la UNATC, Hyperion şi Spiru Haret şi de două ori mai multe locuri în sală. Nu vor lipsi premiile: cel mai bun spectacol, cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor, precum şi cel mai popular spectacol (premiul publicului) vor fi răsplătiţi în ultima zi din festival. Spectacolele se anunţă pe gustul spectatorilor: proaspete, actuale, nonconformiste, dar şi clasice pentru cei conservatori.

Vă aşteptăm în această săptămână să-i vedeţi şi să-i susţineţi pe cei care în scurt timp vor deveni imagini importante ale teatrului şi filmului românesc – „nebunii frumoşi de la teatru”. Intrarea este liberă şi se face numai pe bază de rezervare: 021.320.20.59/0735.026.762 sau http://teatru.inculise.ro/rezervarionline.html.

Programul pieselor de teatru şi mai multe informaţii găsiţi aici.

Adelina Onea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here