În perioada 1-5 aprilie 2013 Asociaţia Studenţilor la Istorie „Dacia” (ASID) organizează Zilele ASID, o serie de activități cu prilejul aniversării a 8 ani de activitate.

Zilele ASID reprezintă momentul în care studenții Facultății de Istorie, dar și studenții din alte facultăți bucureștene, au posibilitatea de a participa la acțiuni menite să contribuie la dezvoltarea lor personală si profesională.

Evenimentul se va desfășura timp de cinci zile, pe parcursul cărora vor fi derulate numeroase activități, precum: seară de film, dezbatere, campionat de fotbal şi baschet, petrecere aniversară.

Calendarul evenimentului :

LUNI, 1 APRILIE

ASID te invită la film!

Cu ocazia Zilelor Asociației Studenților la Istorie Dacia, sunteţi invitaţi la film, pe 1 aprilie, ora 19:00 la cinema Patria, pentru a viziona împreună ultimul film al regizorului român Adrian Sitaru, Domestic. Filmul se anunță a fi o comedioară simpatică, plină de umor negru, care tratează o temă ce ne-a marcat tuturor copilăria: Ce faci când mama îți aduce în farfurie o bucată din animăluțul pe care l-ai mângâiat cândva?

 

MARŢI, 2 APRILIE

Dezbatere

A doua zi a activităţii este una destinată dezbaterii. Subiectul propus de cei de la ASID este aderarea României la Spaţiul Schengen.

Aşadar ASID te invită, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a “Zilelor Asociației Studenților la Istorie Dacia”, la dezbaterea ,,Este pregătită România pentru aderarea la Spaţiul Schengen?”, marţi, 2 aprilie 2013, de la ora 14:00, în sala de periodice ,,I. Brătianu” a Facultăţii de Istorie, Universitatea din Bucureşti.

 

JOI, 4 APRILIE

Cupa ASID

Eveniment cu tradiție, Cupa ASID la fotbal se află anul acesta la ediţia a VIII-a.

Sport, distracţie, competiţie, antrenament, entuziasm, echipă şi… fotbal!

În această zi ASID provoacă studenţii la câteva ore de relaxare şi distracţie, aşa că pe 4 aprilie 2013 se va desfăşura Campionatul Sportiv de Fotbal.

Sunteţi aşteptaţi joi pe terenul de sport al Facultății de Drept, între orele 10-17!

Petrecerea Istoricilor

La sfârşitul zilei ASID sărbătoreşte studenţeşte aşa că sunteţi aşteptaţi la orele 22:30 în club B52 prntru o porţie de distracţie.

 

VINERI, 5 APRILIE

Cupa ASID la baschet

Nu doar fotbalul este sportul practicat de istorici, aşa că pe 5 aprilie eşti aşteptat să te distrezi la Campionatul de Baschet (eveniment desfăşurat pentru prima dată în cadrul Zilelor ASID).

Vino să te distrezi, să îţi consumi energia într-un mod util şi să câştigi noi experienţe şi amintiri alături de prietenii tăi, la sala de sport a Facultății de Limbi Străine, de pe strada Pitar Moș, între orele 12-14!

 

JOI-VINERI, 4-5 APRILIE

În zilele de 4 și 5 aprilie 2013, la Palatul Facultății de Drept, va avea loc cea de-a XIV-a ediţie a Târgului Educaţiei, eveniment ce se adresează elevilor care intenţionează să studieze la Universitatea din Bucureşti şi studenţilor care doresc să-şi continue pregătirea parcurgând etapele masteratului şi doctoratului.

ASID vă invită să participați ca voluntari la activitățile de organizare și prezentare a standului Facultății de Istorie din cadrul acestui eveniment! Pentru a marca 60 de ani de la initierea procesului de integrare europeana, tema standului nostru de anul acesta va fi „Student european la Facultatea de Istorie”.

 

Sunteţi aşteptaţi cu drag ! La mulţi ani, ASID!

Mădălina Ispas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here