miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăDespre tineDezvoltare personalăZece site-uri puțin cunoscute, dar bune de vizitat

Zece site-uri puțin cunoscute, dar bune de vizitat

Hai să fim sinceri: nimeni nu cunoaște complet tainele Internetului. Este puțin probabil să știm toate trucurile din online, indiferent că vrem să profităm de ele sau să le folosim pentru a ne distra prietenii. Așa că nu te mira atunci când cineva îți vorbește despre site-uri puțin cunoscute. Gândește-te doar la cât de utile sunt sau îți vor putea fi într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Nu știi despre ce vorbesc? E foarte simplu. Online-ul nu duce lipsă de creativitate. Te lovești de vreo problemă în viața de zi cu zi? Te gândești cum să îți mai impresionezi apropiații? Sigur se găsește ceva și pentru tine.

Așa că, în continuare, îți voi lăsa o listă cu zece site-uri puțin cunoscute, dar care merită vizitate.

site-uri puțin cunoscute

Ai visat vreodată la absența mesajelor spam? Vrei să nu-ți mai încarci inbox-ul cu prea multe subscripții? Site-urile îndoielnice te obligă să te înregistrezi la ele pentru a le citi conținutul? Acum ai posibilitatea de a transfera totul într-un alt spațiu, pe care poți să îl copiezi în clipboard.

Noua adresă de mail pe care ți-o oferă pagina mai sus menționtată este valabilă pentru 10 minute. Totuși, ai posibilitatea de a-i prelungi existența pentru un interval de timp similar.

Mai multe detalii legate de cum funcționează întregul proces poți găsi aici.

site-uri puțin cunoscute

Ți-ai dorit vreodată să te distrezi creând noi identități, deși nu ai suficient de mult talent sau imaginație pentru a le transfera într-o carte? Fake Name Generator ar putea fi locul potrivit pentru tine.

Site-ul îți poate genera o varietate de nume în funcție de sex, setările de denumire și țara din care îți dorești să provină noul personaj.

Gândul de a crea muzică poate fi fascinant pentru mulți oameni. Probabil de aceea au și fost create aplicații care îți reproduc sunetele unor instrumente.

site-uri puțin cunoscute

Madeon’s Adventure Machine împinge însă conceptul mai departe. El îți oferă șansa de a crea beat-uri din părți de melodii. Ți se pare interesant? Chiar este. De ce? Pentru că în spatele lui stă o bază reală: Madeon este un artist francez de muzică electronică, iar sample-urile disponibile sunt preluate de pe albumul său de debut, Adventure.

site-uri puțin cunoscute

Vrei să cumperi ceva de pe Amazon, dar nu știi în ce perioadă/dacă să îți plasezi comanda? camelcamelcamel.com salvează situația.

Site-ul, care mai reprezintă și o extensie pentru Google Chrome, te ajută să urmărești istoricul prețului unui obiect sau să afli când încep perioadele în care costul său începe să scadă.

Momentan, serviciul este disponibil doar în Regatul Unit, Statele Unite ale Americii, Canada, Franța, Italia, Spania, Germania, China și Japonia.

site-uri puțin cunpscute

Te-ai gândit să le faci o farsă informatică apropiaților? Hackertyper îți va fi de folos.

Trebuie doar să intri pe hackertyper.com și să apeși orice butoane vrei de pe tastatură. Informațiile transmise se vor transforma în coduri. În cazul în care apeși și tasta Alt, îți va apărea mesajul Access Granted.

site-uri puțin cunoscute

Ți-ai dorit să ajungi pe cel mai înalt munte din lume, dar ești speriat de altitudinea sa? Nu ai avut niciodată bani pentru o călătorie în Nepal? Poți urmări trasee montane pe Internet.

  • Down for Everyone or Just Me?

site-uri puțin cunoscute

Se pare că există site-uri puțin cunoscute care abordează frustrări.

Lipsa funcționării unui site este o problemă des întâlnită. Există însă și mai multe momente în care ne întrebăm dacă numai nouă ni se întâmplă sau dacă avem de a face cu o defecțiune răspândită peste tot.

În caz că trecem prin asemenea situații, putem introduce domeniul web aici. După, vom afla în scurt timp dacă totul e în regulă sau nu.

site-uri puțin cunoscute

Te gândești să îți ștergi contul de pe o pagină renumită? Account Killer îți arată ce pași trebuie să urmezi pentru a scăpa de el.

Însă, înainte de a face asta, asigură-te că ceea ce cauți poate fi regăsit pe site.

site-uri puțin cunoscute

Cauți o carte? Vrei să primești recomandări de lectură similare cu aceasta? Project Alexandria te ajută. Trebuie doar să introduci numele unei opere literare sau al unui autor și obții, într-un timp redus, câteva sugestii.

site-uri puțin cunoscute

Ai chef de un film bun, dar nu știi exact ce ai prefera? A Good Movie To Watch îți este la îndemână.

Ai posibilitatea de a alege la întâmplare, ținând cont de reacțiile specialiștilor, de gen sau de serviciile de streaming precum Netflix ori Amazon Prime.

În ciuda numelui, site-ul îți mai oferă și nume de seriale. Așa că, dacă vrei, ai numeroase posibilități de a te inspira pentru viitoarele seri cu specific.

Voi ce alte site-uri puțin cunoscute mai știți?

sursă info: youtube.com

surse foto: bucurestifm.ro, suggest2tech.com, thenextweb.com, theawsomer.com, community.amztracker.com, laughingsquid.com, huffingtonpost.com, rogerogreen.com, epasystems.ro, projectalexandria.net, doobybrain.com

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular