sâmbătă, mai 28, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleZece jocuri pentru Android mai addictive decât un cui făcut de Snoop...

Zece jocuri pentru Android mai addictive decât un cui făcut de Snoop Dogg

Vă rog tare mult să fiți oameni serioși. Discutăm despre jocuri aici, totuși. Și nu orice fel de jocuri, ci jocuri pentru Android, care o să vă transforme viața la fel de repede cum o fac și mașinile din Transformers. E mindblowing, really, dacă stai să te gândești cum pot câteva jocuri pentru Android să îți controleze voința fără vreo telecomandă.

Parcă sentimentul acela că deții controlul asupra a ceea ce faci devine tot mai străin pe măsură ce treci la următorul nivel al oricărui joc. Chiar și acum îmi amintesc, back in the day, când jucam Mario și aveam impresia că am puterea să controlez tot universul așa cum îi controlam lui mișcările. Oh, those were the days.

E safe to say că cei care creează aceste jocuri pentru Android vor să te aducă în pragul disperării. Dar hai să îți mai spun un secret: o să reușească. Știți de câte ori am zis „Hai mă, lasă și tu telefonul, nu mai te juca atât aiurerile alea!”?

Asta până când am jucat pentru prima dată, care a fost gratis. Ca orice drog, bineînțeles. Apoi m-a costat. Și nu bani, scăpam ieftin dacă era vorba despre asta. Ci nervii mei, care erau întinși precum puțin unt pe o felie prea mare de pâine. Dacă nu ai avut vreodată sentimentul că vrei să îți spargi telefonul, ei bine, acum, cu siguranță, îl vei cunoaște mult prea bine.

Zece jocuri pentru Android
IQool Zece jocuri pentru Android

Te cuprinde o furie oarbă, care îți mărește tensiunea cât ai spune „game over”. De ce? Pentru că, odată ce o să citești acest mesaj după fiecare rundă pierdută, o să vezi roșu în fața ochilor. Sau depinde ce culoare preferi. Pe mine mă prinde asta.

Iată care sunt cele zece jocuri pentru Android care îți vor crea o dependență mai mare decât stratul de zăpadă din Laponia.

10. Smash Hit

Hulk supărat! Hulk nervos! Hulk sparge tot ce are în cale! Bun, dar oricât de iritat ar fi Hulk, nu va putea să spargă ziduri de sticlă mai bine decât tine. În acest joc trebuie să arunci cu bile care variază de la 1 la 5, în funcție de cât de departe ai ajuns în joc, și să spargi ziduri din sticlă.

Dar, dacă rămâi fără bile pentru că ai fost neinspirat și le-ai aruncat fără precizie, trebuie să o iei de la capăt. Jocul are o muzică intensă, cere multă atenție și un pic de strategie. Iar toate aceste lucruri provoacă, desigur, dependență. Doar un sfat: încearcă să arunci bile și nu telefonul, din greșeală.

9. Stickman Rush

Avion cu motor… oh, forget it. Aici e vorba de o navă spațială. O navă spațială care se pare că nu știe că poate să își ia zborul. Ești pus în trafic și ce trebuie tu să faci este să aduni puncte.

Cum? Trebuie să eviți mașinile, să le ocolești, și așa scorul tău va crește. E un joc simplu, iar asta îl face foarte addictive. Ceva de genul „Oh, nu am văzut mașina aia! Stai să mai încerc o dată”. Of course, asta după o mie de alte încercări. Good luck with that.

8. Monument Valley

Dacă îți dorești ceva mai relaxant, Monument Valley e perfect pentru tine. În momentul de față, acesta se află în topul celor mai bune jocuri.

După fiecare nivel, ai un nou puzzle 3D de rezolvat, iar, pentru a face asta, trebuie să miști aceste clădiri asemenea unui cub Rubik pentru a duce protagonistul la distanță. Iar, la finalul fiecărui nivel, primești încă o parte din povestea din spatele jocului.

Din păcate, el are doar zece nivele, prin care o să treci într-o singură zi.

7. Dwelp

Este un joc premiat pentru mișcare, grafică și mecanică, în care trebuie să potrivești mingiuțe în tipare din ce în ce mai complicate. El este produs de către un programator român numit Alex Blaj și se află într-o continuă creștere internațională.

6. Free the Network

Ați auzit de expresia „run for your life”? Foarte bine, dar nu despre asta e vorba aici. OK, cel puțin practic. Teoretic, tu, în acest joc, controlezi o minge și încerci să o scapi de primejdiile care îi apar în cale.

Nu vi se pare cunoscut decorul? Să fiu sinceră, țepii îmi aduc aminte de o cameră de tortură. Și, bineînțeles, totul devine din ce în ce mai complicat odată ce avansezi în joc. Oamenii, din fire, sunt puțin masochiști, așa că nu mă îndoiesc că o să îl jucați la nesfârșit. O să fie o tortură care o să vă pună un zâmbet pe buze.

5. Threes

Un joc despre surprize și … matematică. Da, se pare că matematica e fun. Nu mă crezi? Apasă play. I dare you! Cu fiecare mișcare nouă o să îți apară o nouă cifră, și, dacă vrei să avansezi cât mai mult, fiecare mișcare nouă și fiecare cifră nouă apărută trebuie să se sfârșească cu o adunare nouă. Evident, vei pierde dacă vei lăsa ecranul să se umple de cifre.

4. Missiles

Este un joc în care tu ești un avion, dar se pare că te afli într-o zonă pentru care nu ai primit un „All clear”. Încep alte rachete să te atace, iar acum trebuie să găsești modalități prin care să supraviețuiești. Nu ai muniție pentru a trage în ele și nici nu poți merge mai repede. Ești legat de „aripi”, cum s-ar spune. Bine, impropriu spus.

Ce trebuie tu să faci este să te învârți în cerc, formându-ți o strategie, și să faci celelalte rachete să se izbească una de cealaltă. Nu uita că trebuie să strângi și steluțe pentru a-ți putea cumpăra avioane mai bune.

3. Boson X

Oamenii de știință sunt, de regulă, foarte ocupați. Ei bine, se pare că, în acest joc, omul de știință pe care îl controlezi este în căutarea lui X Boson. Așa că fă bine și ajută-l.

Are o grafică faină, muzică intensă, care te face să rămâi concentrat, și îți aduce aminte de gravitatea situației. Că trebuie să treci de toate obstacolele pentru ca omul de știință să ajungă la X Boson.

2. Ridiculous Fishing

Cât de ridicol vă întrebați? Ei bine, în acest joc, nu doar că tu poți să controlezi undița, însă trebuie să eviți și peștii. Și, dacă nu îți faci un upgrade care costă, cârligul nu se poate duce decât până la o anumită distanță în apă.

Dar, cu siguranță, nu vei rezista tentației și vei face upgrade-ul.

Și, când ai ajuns la adâncimea maximă, cârligul se întoarce și trebuie să prinzi cât mai mulți pești. Apoi, ei vor erupe ca dintr-un vulcan în aer și tu va trebui să îi împuști pe cât mai mulți. Ok, acum înțelegeți de ce e atât de „ridicol”.

1. Plague

Cine s-a plictisit să fie mereu „the good guy/girl”? Eu una, să fiu sinceră. So, am ales acest joc care m-a făcut să îmi dau seama cât de mean sunt de fapt. În acest ultim nume de pe lista de jocuri pentru Android, tu trebuie să dezvolți o boală care urmează să șteargă toată civilizația, așa cum o știm, de pe planetă.

E un sentiment ciudat să te bucuri că ai reușit să infestezi tot Pământul. Dar, cu siguranță, și tu îl vei avea. Îți trebuie o strategie și o minte diabolică. Și știu că le aveți!

După cum ar spune un gamer adevărat: „I don’t need to „get a life”, I am a gamer. I have lots of lives”.

Sursă foto: tumblr.com

Sursă info: Atenție Cad Mere

Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular