vineri, mai 24, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleZAREA îţi reîmprospătează vara cu noul DACIC Fresh

ZAREA îţi reîmprospătează vara cu noul DACIC Fresh

ZAREA S.A., lider pe piața de vinuri spumante, lansează, ca o continuare firească a conceptului DACIC Romanian Ciders, primul cidru slab alcoolizat cu gust proaspăt de lămâie și mentă – DACIC Fresh.

ZAREA, cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea de băuturi alcoolice fermentate, inovează în categorie, oferind consumatorilor din România un gust de sezon, utilizând know-how românesc și suc de mere românești,.

Inovația este unul din principiile de business ZAREA. Ca o urmare firească a gamei DACIC Romanian Ciders, am lansat DACIC Fresh, potrivit pentru cei care preferă un cidru slab alcoolizat de 1,9% și totuși nu renunță la savoarea unei limonade proaspete  cu un strop de mentă. Totodată, am extins gama DACIC Romanian Ciders, adăugând un nou sortiment, cel de caise cu 4,5% alcool.” declară Emil Popescu, președinte ZAREA S. A.

Dedicat deopotrivă femeilor cât şi bărbaţilor, DACIC Fresh Lămâie și Mentă completează portofoliu de cidru al companiei ZAREA ce conține DACIC Romanian Ciders, cea mai variată gamă de gusturi: măr, afine, căpșuni & frăguțe , vișine și caise (nou), alături de noul concept DACIC Meșteșugar, cidru artizanal din 100% mere românești, fără zahăr adăugat, fără coloranți și fără arome. DACIC Fresh Lămâie și Mentă este disponibil în ambalaj sticlă de  0,275L.

ZAREA S.A este unul dintre primii jucători din piaţă românească de băuturi alcoolice şi vinuri spumante, având o tradiţie de la 1912. În portofoliul său se regăsesc 12 branduri de tradiţie care acoperă segmentele de vin spumant, cidru, sangria, brandy, lichior, vermut, bitter şi vodcă.

RELATED ARTICLES

Most Popular