Zappa Rock & More

  0
  471

  De când am ajuns în anul I în București, am căutat un loc în care să pot asculta muzică zgomotoasă, pe care unii ar descrie-o drept „aia de dau rocării din cap pe ea“. Și eventual să pot să beau și o bere a cărei preț să nu facă o diferență prea mare în portofelul și-așa slăbuț.

  Norocul meu este că Zappa Rock & More se află în apropierea Academiei de Studii Economice, așadar vizitele mele în acest loc au șansa să devină tot mai dese. Prima dată  am avut ceva reticențe în a-i face o vizită, mai ales din cauza locului în care este poziționat și a zvonurilor legate de faimoasele cafenele de pe Dorobanți. Acum, însă, tind să mă plimb prin zonă destul de des și mai de fiecare dată simt că mă trage ceva spre acest loc.

  Barul este într-adevăr închinat lui Frank Zappa. Pozele și privirea acestuia sunt pururea prezente, de la intrare, până la tablourile ce zac pe pereți. La subsol se află mese mai mari pe care sunt desenate copertele albumelor unor trupe precum: Deep Purple, Led Zeppelin, Metallica, Pink Floyd. La subsol este clar mai mult spațiu, e un loc potrivit să ieși cu gașca de prieteni. Aici se țin și concerte live. Intrarea la acestea are un preț mai mult decât rezonabil.

  Muzica ce se ascultă în Zappa Rock & More e formată dintr-un playlist de piese rock de foarte bună calitate. Interesant, n-am auzit nicio piesă de Frank Zappa cât am stat acolo. Dar nu mă plâng. Muzica sună bine.

  M-am înțeles foarte bine cu prețurile. Cred că orice student s-ar declara mulțumit de ele. Berea costă de la aproximativ 5 lei. Eu sunt satisfăcută de faptul că am unde să beau un Heineken la 7 lei. Ca să nu mai spun de atmosfera în care fac asta. Shoturile sunt de asemenea de la 5 lei în sus, iar long drinks-urile pornesc de la 11 – 12 lei.

  Recunosc că mă simt bine în acest loc. La fel sau mai bine decât în alte puține locuri pe care le frecventez.  Muzica, atmosfera și prețurile conturează un trio pe care multă lume l-ar considera irezistibil.

   

  Redactor: Alexandra-Georgiana Andrei

  Foto: bestmusic.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.