marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleYouTube TV a fost lansat - vezi cu ce caracteristici vine

YouTube TV a fost lansat – vezi cu ce caracteristici vine

Google a lansat YouTube TV, un serviciu de live streaming cu peste 40 de posturi TV

youtube-tv-cover

Era și timpul! YouTube TV a fost conceput pentru a se potrivi cerințelor generației cu același nume.

Cu ce vine diferit față de un contract standard de televiziune? Ei bine, în primul rând, nu vine cu un contract! Poți urmări YouTube TV cu doar 35 $ / lună, fără limitări sau alte angajamente.

Deocamdată, este disponibil doar în Statele Unite. Dar, o dată ce va putea fi urmărit și în alte țări, nu m-ar mira ca alte servicii precum Sling TV sau PlayStation Vue să piardă teren în fața lui (just saying).

Caracteristici:

  • Rulează aproximativ 10 canale care au conținut sportiv, programe precum ABC, CBS, FOX, NBC, CW, CSN și multe altele.
  • Memorie nelimitată pentru sistemul DVR. Poți înregistra câte programe dorești și le poți viziona pe orice dispozitiv. Înregistrările vor rămâne stocate pentru 9 luni și da, la fel ca în varianta clasică, le vei putea derula înainte sau sări peste reclamele nedorite.
  • Funcționează atât pe Android, cât și pe iOS. Va fi eventual disponibil și cu Google Home.
  • Nu va exista un contract, deci poți oricând să renunți la el.
  • Include toate beneficiile și caracteristicile YouTube Red, pe lângă multe altele menționate.
  • Serviciul va fi disponibil pentru până la şase persoane cu doar 35 $/ lună. Dar, pentru utilizatorii de iOS care se vor înregistra de pe iPhone sau iPad, prețul va crește până la 39.99 $ (incluzând taxele suplimentare). Pentru utilizatorii de Android, costul va rămâne același – 35 $/ lună (plus taxele suplimentare).
  • Este o aplicație complet separată de cea originală YouTube.
  • Vei putea să ții legătura cu serviciul pentru clienți prin e-mail, chat sau telefon. Compania garantează pentru o experiență serioasă și consistentă cu acesta.

Nu știu despre voi, dar pentru mine sună destul de bine.

surse info: thenxtweb.com, pocket-lint.com

surse foto: huffingtonpost.ca, 9to5google.com

 

Raluca Mînzat
Raluca Mînzat
Unele persoane m-ar descrie ca având o personalitate vulcanică, agresivă, extravertă, alte persoane ar spune că sunt mai degrabă diplomată, liniștită, introvertă. Eu consider că am o personalitate complexă, ușor neînțeleasă. Sunt pasionată de psihologie și de ezoteric. Sunt de părere că în viață cel mai important lucru este dezvoltarea personală apoi dezvoltarea pe plan profesional și material. Sunt adepta învățării continue, nu neapărat a informațiilor ci mai degrabă a adoptării anumitor concepte și idei productive, de viitor pentru sine și pentru societate.
RELATED ARTICLES

Most Popular