Noi funcții copiate de Youtube de la platforma Twich

0
42
Sursă foto: matchmade.tv

YouTube a anunțat lansarea unei noi funcții pentru serviciul său de streaming, respectiv posibilitatea de a oferi spectatorilor live un abonament la canalul de YouTube al creatorului de conținut.

Abonamentele au fost o funcție populară pe Twitch, principalul rival al YouTube Gaming, de ceva vreme. Mulți streameri văd abonamentele ca pe o modalitate ușoară de a genera venituri în timp ce își construiesc comunitatea. 

Aceste abonamente sunt distribuite în funcție de participarea spectatorilor. Cu cât un utilizator interacționează mai mult cu canalul, cu atât este mai probabil să primească un abonament oferit de un alt spectator. Persoanele care au primit un abonament gratuit vor fi notificate prin mesaj privat și e-mail. Nu li se vor solicita costuri suplimentare. Cât despre streameri, aceștia vor primi aceeași sumă ca în cazul unui abonament clasic cu o distribuție obișnuită de 70% din venit pentru creator și 30% pentru YouTube.

Un alt lucru asemănător ar fi funcția raid, care este absolut esențială când vine vorba de Twitch. Este folosită cel mai adesea de diverse echipe care sunt capabile să transfere eficient spectatorii între creatori. Youtube se pare că a ajuns la concluzia că are nevoie și de așa ceva.

Cum găsești fluxurile pentru funcția raid a platformei Youtube?

Youtube
Sursă foto: exrode.com

Deși au existat câteva probleme în legătură cu noua funcție adăugată, structura Youtube-ului este atât de specifică încât face practic imposibilă efectuarea de căutări semnificative pentru transmisiunile live.

Dacă Youtube nu poate rezolva funcția raid, pentru ca transmisiunile să fie vizualizate, funcția va deveni rapid inutilă. Toate rapoartele arată că Youtube este în continuă creștere în ceea ce privește transmisiile în direct, dar telespectatorii înșiși scriu că Youtube și Twitch sunt două galaxii complet diferite.

Sursă informații: exrode.com , tylaz.net , playtech.ro, theverge.com.

Citește și: Atefa, refugiată din Iran: „Trebuie să-ţi ţii gura! Păstrează-ţi gândurile pentru tine, nu le exprima!”