Îți place să lucrezi alături de oameni la fel de pasionați ca tine de munca lor? Ce-ar fi dacă ai avea acces non-stop la spațiul tău de lucru?

    Fie că ești antreprenor, freelancer sau la început de drum în carieră, YouthHub îți oferă tot ce ai nevoie într-un singur loc: spațiu de lucru, spațiu de evenimente, consultanță financiară, juridică, training și coaching și multe altele pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate. În plus, îți oferim acces la o comunitate formată din tineri profesioniști și disponibilitatea spațiului de lucru 24/7.

    Ca să te convingi că YouthHub este locul potrivit pentru tine, în perioada 1 august – 30 septembrie, îți oferim acces în mod gratuit, timp de trei zile, la spațiul de lucru și toate facilitățile noastre. Avem soluții personalizate pe nevoile tale și ale organizației, tu trebuie doar să  alegi ce ți se potrivește cel mai bine!

    Youth HUB este un spațiu-comunitate dedicat tinerilor antreprenori și freelancerilor, în care aceștia își desfășoară activitatea, împart resursele și împărtășesc experiențe. În același timp, reunește antreprenori cu experiență și profesioniști din diferite domenii, care pot oferi consultanță și suport pentru tinerii care doresc să pună bazele unui start-up sau care au nevoie de servicii de consiliere și orientare personală și profesională.

Persoană de contact:

Dacă ai întrebări, colegul nostru Gabi îți stă la dispoziție.

Scrie-i un email sau dă-i un telefon:

Email: gabriel@youthhub.ro,

Telefon:  075718578

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here