Young Job Hunters

  0
  224

  1385934_1395533487344840_52882172_nAi o opinie cu privire la situația șomajului în rândul tinerilor și nu știi cum să o exprimi?
  Simplu! Ia un aparat foto, fă câteva poze și trimite-ni-le!
  Young job hunters are ca scop ilustrarea situației șomajului în România prin intermediul fotografiilor și a unui scurt text argumentativ care să susțină ideea pe care ai încercat să o surprinzi în fotografii.
  Așteptăm cu entuziasm fotografiile și părerile voastre.

  Vă invităm să participați la concursul de fotografie “Young Job Hunters” destinat tinerilor peste 16 ani ce are ca tematică șomajul în rândul tinerilor din România.
  Concursul este inclus în cadrul proiectului „Picture your job” derulat de Asociatia E.S.T. în parteneriat cu E.U.R.E.C.A. (Italia), în cadrul programului Tineret în Acțiune (Acțiunea 4.3).
  Premiile concursului constau în echipamente de protecție pentru camerele foto.
  Fotografiile înscrise în concurs vor fi incluse în albumul foto al proiectului și vor fi expuse în cadrul diverselor evenimente create în cadrul proiectului, precum și pe site-ul proiectului sau pe site-ul SALTO, site care promovează oportunitățile de formare și pregătire a tinerilor la nivel european.
  Concursul are următoarele etape:
  • 2 – 20 octombrie – trimiterea fotografiilor;
  • 20 – 23 octombrie – jurizare;
  • 24 – 25 octombrie – anunțarea câștigătorilor;
  • 4 noiembrie – 15 decembrie – organizarea de evenimente în cadrul cărora vor fi expuse fotografiile selectate în concurs
  Condiții de participare:
  1. Fiecare participant poate să trimită maxim 5 fotografii.
  2. Fotografiile să se încadreze în tematică; în caz contrar, nu vor fi luate în considerare.
  3. Dimensiunea minima pentru fotografii este de 3 MP.
  4. Fotografiile trebuie să fie originale, nepreluate de pe internet.
  5. Pozele pot fi editate astfel: luminozitate, contrast, saturație, nivele de culoare și crop. Nu se pot adăuga sau elimina elemente din imagine. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul). Dacă editați pozele, vă rugăm să trimiteți și originalele.
  6. Înscrierea se face completând formularul de pe pagina de Facebook a concursului aici .

  7. Fotografiile vor fi trimise pe adresa youngjobhunters@yahoo.com .

  Event Facebook.

  Succes!