Încă o lamentare și nu prea, la adresa nenumăratelor decese din Game of Thrones. Pe de o parte, v-aș critica pe cei care puneți atât de mult la suflet o ficțiune. Pe de altă parte, aș fi chiar ipocrită, având în vedere că sunt such a pussy când mă uit la serialul ăsta.

 A+truly+modest+lifestyle_fa1cb0_5174670

Dacă ar trebui să salvez unul dintre personaje l-aș alege pe Ned Stark. Naiv, știu, e doar o preferință personală. În ciuda tuturor indiciilor, deloc subtile, că Sean Bean urmează să treacă oricum Styxul, am continuat să sper că o să se întâmple ceva miraculos. Pentru asta sunt de vină toate serialele în care personajele principale sunt ridicol de aproape de moarte și totuși supraviețuiesc pentru că, hei, sunt personajele principale. Eventual dau și numele serialului. Nu poți să omori numele serialului. Poate dacă era Game of Starks? Nu, sună și mai sadic.

George R.R Martin shouldn’t plan your wedding. Numele unui video de la CollegeHumour și un îndemn perfect rezonabil, în cazul în care nu urmărești să-ți omori soțul. Și soacra. Și copilul nenăscut. Și pe tine. Și pe oricine are ghinionul să-ți fie alături. Scena aia o să mă bântuie mult timp de acum încolo. Refuz să continui.

wanna-joke-game-of-thrones-main-characters

Oberyn Martell, poor soul. De unde să încep? Ai venit după răzbunare și te-ai ales cu capul zdrobit de matahala pe care veniseși s-o distrugi. Poate dacă aveai mai puțină mândrie și mai mult creier… A, și scutul ăla pe care-l ai în carte, doar pentru imagine. Nu că ar fi făcut vreo diferență, tot ai fi murit într-un mod brutal și ai fi distrus inimile miilor de fani. You bastard.

Vă mai amintiți de copilul ăla enervant? Da, da, ăla pe care l-a salvat Batman ca să poată să vă calce nervii în picioare, câțiva ani mai târziu. Abia vă mai amintiți de el și ați așteptat cu atât de multă ardoare să moară în cel mai inventiv și barbar mod posibil. Noroc că-l mai pomenește careva prin vreun episod, că eu n-am de gând.

Game of Thrones a reușit să scoată la suprafață gramul de sensibilitate feminină pe care eu am muncit din greu să-l îngrop, mai aveam puțin și îi puneam și o lumânare. După un schimb de replici incredibil de siropos, încă o moarte ironică, Ygritte. În brațele celui pe care venise să-l ucidă. Prietenul a protestat împotriva scenei, a zis că pare dintr-un alt serial, dar se pare că femeia telenovelistă din mine a ieșit la suprafață și m-a pocnit.

funny-picture-gerorge-martin-character

Dragi fani, îmi pare rău, dar nu vă rămâne decât să vă lingeți reciproc rănile și să suferiți în tăcere, pentru că George R.R. Martin nu vă cunoaște frustrările. O să continue să omoare și să supraviețuiască din lacrimile voastre. YOU KNOW NOTHING, R.R. MARTIN!

Sursă foto: funniestmemes.com, funnyjunk.com

Comments are closed.