1297Pe 18 august 2013, duminică de la 10:30 până la ora 19:00, se organizează trupele de scotocitori la Dianei 4 pentru ediţia de  Yard Sale din luna august.

Pe terasa mare, dar  şi la subsol  ca în fiecare lună lumea se adună să se  debaraseze de tot soiul de lucruri de care s-au plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu și le mai doresc. Ești chemat şi tu să faci schimb şi să cumperi la preţuri mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru ca Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic. La finalul fiecărei ediţii participanţii donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4 te asteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraș.

Intrarea este liberă!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:

Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / 0724.39.53.58 / www.gabiurda.ro

 

Comentarii

comentarii