Yard Sale Iulie AfisUn weekend de iulie în Bucurestiul copleșit de căldură… Tot ce căutăm este o terasă răcoroasă, o limonadă/bere și relaxare alături de oameni frumoși. Yard Sale @ Dianei 4 îndeplinește toate condițiile pentru un city break de shopping responsabil.

După ce ne-am editat dulapurile și casele, pe 19 și 20 iulie, la Dianei 4 ( strada Dianei, nr. 4, zona Piața Rosetti) ne strângem să dăm obiectelor și hainelor de care ne-am plictisit, pe care nu mai avem unde să le depozităm, care ne-au rămas mici, o a doua șansă.

În fiecare zi de la 10:30 la 19:00, sâmbătă, 19 iulie, și duminică, 20 iulie, sunt alți expozanți, alte șanse de a-ți potoli setea de scotoceală, de a te bucura de găsirea celor mai frumoase chilipiruri, de a te relaxa la o negociere și un brunch delicios.

După micul succes de la Yard Sale de iunie, repetăm faptele bune și în iulie și strângem, din nou, bani pentru ședințele de terapie ale lui Petru, băiatul de 6 ani care suferă de autism. Și, bineînțeles, ca de fiecare dată se adună și donațiile în haine pentru Samu Social și Magazinul comunitar .

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:

Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro/ FB: Garage Sale