Yard Sale @ Serendipity

Yard Sale-ul este un motiv perfect să ieşi din casă în duminică din 9 februarie pentru a ne aduna la o altă sesiune de scotoceală la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Roşie, nr. 12, lângă Grădina Icoanei). De la 9:30 la 18:00 dăm un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative şi electrocasnicelor folosite, însă în stare foarte bună.

Reciclăm prin refolosire haine, bijuterii, pantofi, obiecte electrocasnice de care ne-am plictisit, pe care casă nu le mai încape şi pe care le-am cumpărat din impuls, dar care pot deveni adevărate comori.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic.

La finalul fiecărei ediţii participanţii şi vizitatorii donează haine şi încălţări unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale de 9 februarie la Serendipity Tea & Coffee, duminică de la 9:30 la 18:00, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare – un ceai aromat!

Yard Sale este un proiect care are că scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Comentarii

comentarii