Yard Sale 10-11 mai

  0
  173

  Yard Sale de maiYard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

  A doua ediție de Yard Sale se întinde pe un weekend întreg, fiecare dintre zile având expozanți diferiți.

  Sâmbătă (10 mai) și duminică (11 mai) ne întâlnim @ Dianei 4 (zona Rosetti) de la 10:00 la 18:00 pentru a pune la cale o altă repriză de scotoceală, reciclare și socializare.

  Facebook event: http://bit.ly/YardSale10si11mai

  Yard Sale website: http://www.yard-sale.ro/

   Parcursul Yard Sale, de la o adunare între prieteni ingrijorați de propriile dulapuri suprapline, la un fenomen al âBucureștiului așteptat lunar de sute de oameni, cu apariții în presă și tv, recomandări și laude, ne confirmă gndul inițial: comunitatea consumatorilor preocupați de mediu și societate se formează!

   Cumpărăm la prețuri modice în sâmăata și duminica din 10-11 mai la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4), având în fiecare zi expozanți diferiți. De la 10:00 la 18:00 schimbăm perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative și electrocasnicelor folosite, iar, la finalul fiecărei ediții, participanții și vizitatorii donează haine și încălțări unei case de plasament sau  Asociației Sfântul Stelian.

  Intrare pentru vizitatori – gratuit!