joi, decembrie 2, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberA XII-a ediție Bucharest ShortCut Cinefest

A XII-a ediție Bucharest ShortCut Cinefest

Cea de-a XII-a ediție Bucharest ShortCut Cinefest marchează prima aniversare a competiției internaționale de film independent. În numai un an, festivalul lunar a adus la București aproximativ 150 de povești cinematografice memorabile, a invitat regizori, actori și producători de film să își împărtășească experiențele acumulate de-a lungul timpului și a strâns în spații neconvenționale mii de spectatori.

Abordări curajoase și filme multi-premiate, din categorii precum: ficțiune, experimental, documentar, drama, animație, music video, student film, au fost proiectate la Bucharest ShortCut Cinefest încă de la ediția pilot și până în prezent, invitând iubitorii de film într-o călătorie fascinantă  în jurul lumii.

Tradiția se continuă și luna aceasta, prin urmare, luna mai vine la pachet cu o nouă serie de 10 scurtmetraje independente.

Primul an de aventură se sărbătorește duminică, 28 mai, de la ora 20:00, la Unteatru.

Accesul la eveniment este gratuit.

Filmele beneficiază exclusiv de subtitare în limba engleză.

Programul complet al evenimentului și mai multe detalii pewww.bscfest.com sau pe pagina de Facebook a festivalului.

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular