World Education Fair

0
783

Elev, student, masterand? Dă o fugă în weekend  pe la World Education Fair! Ediția cu numărul 20 a târgului își deschide porțile între 21-22 februarie cu prezentarea unei oferte bogate a peste 40 de universități de elită din Europa și nu numai. Vino la Hotel Athénée Palace Hilton din București, între orele 10.00 și 17.00. Accesul se face gratuit, pe baza completării în prealabil a unui formular de înscriere electronic.

Un număr impresionant de universități partenere din Olanda, Danemarca, Marea Britanie, Elveția Italia, Spania și altele te așteaptă cu prezentarea celor mai avantajoase programe de licență, master și MBA, workshop-uri, întâlniri cu reprezentanți ai universităților, informații despre burse și modalități de finanțare. La târg sunt aduse universități care au cea mai mare rată a găsirii unui loc de muncă, după absolvire. Numărul universităților interesate de studenții români crește, la fel și numărul românilor interesați de studii în afară. Destinația preferată a românilor rămâne Marea Britanie, unde guvernul oferă până la 9000 de lire sterline pe an pentru studii de licență, rambursabili după terminarea studiilor, angajare și atingere a unui anumit nivel salarial. În topul destinațiilor, după Marea Britanie, sunt Danemarca și Olanda.

Cele mai căutate specializări ale românilor care pleacă în afară sunt economie, IT, arhitectură, turism, drept internațional și european.

5cf8d68adfbc926b964baa0e9f5b8056_XL

În ultimii cinci ani, numărul celor care aplică pentru studii în afară a crescut considerabil. Universități renumite din Vest își deschid porțile pentru studenții europeni, aceștia având șansa de a-și îmbunătăți atât atitudinea personală, cât și pe cea profesională, de a câștiga experiență, pe care o pot folosi apoi în țările din care provin.

IntegralEdu, inițiatorul proiectului și reprezentantul oficial al universităților partenere, oferă consultanță educațională gratuită. Compania reprezintă peste 250 de instituții de învățământ din Europa.

Între 23-27 februarie reprezentanții IntegralEdu vor oferi informații în Ploiești (23 februarie), Brașov (24 februarie), Piatra Neamț (25 februarie), Suceava (26 februarie), Iași (27 februarie). Un alt eveniment care va avea loc în București (14-15 martie), Constanța (16 martie) și Galați (17 martie) este World Education Fair-târg de tabere de limbi străine și licee de elită din București.

sursa foto: thirdyearabroad.com, hotnews.com

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.