World Education Fair

Zeci de instituții de învățământ internaționale vor fi prezente la cea de-a 29-a ediție a World Education Fair. Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu din București între 22 și 23 septembrie 2018. În cadrul acestuia vor fi prezente licee, școli și universități din Marea Britanie, Olanda, Austria, Danemarca, Elveția, Spania, Statele Unite și Canada.

Ce abordare va avea evenimentul?

  • Participanți

Cei care își doresc să participe la târg trebuie să știe că vor fi întâmpinați de către un consultant educațional încă de la intrare. Scopul lui va fi să îi ghideze către specializările din aria lor de interes. Viitorilor posibili studenți li se vor indica metodele de finantare care pot fi accesate pașii care trebuie parcurși pentru a fi admiși la instituțiile dorite să îi arate. Nu este însă ocolit nici ilustrarea felului în care ar putea conecta specializarea dorită cu nevoile de pe piața muncii.

De asemenea, acesta îi va putea arăta celui interesat care ar fi nivelul de salarizare pentru sectorul în care dorește să urmeze studii superioare.

  • Domenii de studii

Tinerilor care vor dori să participe la World Education Fair li se vor oferi numeroase oferte de specializări educaționale, în funcție de schimbările de pe plan mondial. Nivelul acestora variază de la generale până la supra-specializări.

La aspecte generale pot fi amintite domenii precum cel creativ, tehnologie, inteligență artificială, mediu și big data. Prezența primului domeniu de pe listă va fi resimțită, în special la ofertele din Marea Britanie, unde se estimează că numărul de locuri de muncă din industrii va atinge pragul milionului până în 2030. O mare creștere ar putea apărea și în penultimul plan, dacă statele se angajează să își respecte angajamentele pe care le le susțin la nivel mondial.

Supra-specializările vor putea ajuta palierele de pe piața muncii care cer specialiști pe un fond de nișă. Printre acestea se pot număra operarea yachturilor, management în hipism, producția de vin, design floral și tehnica și business în domeniul clubbing.

Aspecte organizatorice

Programul va fi între orele 10 și 17 în ambele zile ale evenimentului. Ediția de la București va fi urmată de către cele de la Iași, Galați și Constanța. Acestea vor avea loc pe 24, 26, respectiv 27 septembrie.

Pe lângă ofertele de studii de la World Education Fair vor mai exista facilități precum:

  • burse de sute de mii de euro și metode de finanțare disponibile pentru toate nivelurile de studiu
  • workshop-uri și lecții demo cu privire la aplicații de succes
  • prezentări sisteme de învățământ
  • tururi virtuale în câteva dintre campusurile universităților din străinatate
  • zone pentru discuții și oferte speciale dedicate profesorilor

Mai multe informații pot fi găsite pe integraledu.ro, dar și pe această pagină de Facebook. Înregistrarea participanților se face pe worldeducation.ro.

sursă info: integraledu.ro

sursă foto: facebook.com/integraledu.ro