Workshop nutriție

  0
  63

  Workshop nutriție

  Când vine vorba de un stil de viață sănătos, nutriția este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le avem în vedere. Deși poate că ți-ai propus de nenumărate ori că vei mânca mai sănătos și că îți vei stabili exact alimentele pentru fiecare masă a zilei, nu ai știut de unde să începi. În ciuda faptului că Google-ul a devenit sursa noastră de informație cea mai rapidă și utilă, nu știm cum să ne alegem informațiile. Găsim atât de multe pe internet astfel încât ori suntem captivați de minciuni, ori avem norocul să extragem informația corectă și astfel să o aplicăm și în viața noastră.

  Însă, de multe ori, ne dăm seama că sfatul unui specialist este cea mai bună metodă de a fi mai aproape de adevăr. În cazul de față, nutriționistul este cel care ne va ajuta în ceea ce privește o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, construit în funcție de organismul fiecăruia.

  Bucureștiul Tinerilor îți dă posibilitatea de a face cunoștință cu un trainer pe nume Cătălin, ce are 32 de ani și se învărte în lumea sportului de 20 de ani. Pe lângă numeroasele premii și acreditări, el este specializat și în ceea ce privește nutriția.

  Evenimentul va avea loc sâmbătă, între orele 12:00 și 14:00 pe Calea Şerban Vodă nr. 213, sector 4, București (Tehnic Club).

  De ce ai alege să îți rupi două ore din timpul tău și să participi la acest workshop? Nu numai că nu va fi un timp pierdut, având în vedere că te va ajuta în dezvoltarea ta personală, ci vei avea ocazia să acumulezi informații legate de nutriție, vei realiza cât de importantă este alimentația în viața de zi cu zi și, nu în ultimul rând, vei avea în sfârșit șansa de a-i pune întrebări unui expert în domeniu, numai că de data aceasta, pe gratis. Cunoști oameni noi, cu care sunt sigură că ai lucruri în comun, acumulezi informații legate de un subiect de interes major, afli trucuri despre nutriție și astfel îți vei începe sau îți vei continua drumul către un stil de viață sănătos.

  Așa că, dacă ești pasionat de nutriție ori ești interesat să aflii cât mai multe despre acest acest subiect, nu mai sta pe gânduri și vino la workshop-ul organizat de Bucureștiul Tinerilor! Noi vrem să formăm o societate plină de tineri implicați, curioși și bine informați, așa că acest workshop ne va ajuta cu siguranță să fim cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru.

  Dă vestea mai departe și vino cu voie bună la un eveniment ce va contribui la dezvoltarea ta personală. Noi te așteptăm și abia așteptăm să te cunoaștem!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.