joi, octombrie 21, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipWorkshop HIP-HOP Alex The Cage

Workshop HIP-HOP Alex The Cage

În luna septembrie găzduim în București unul dintre cei mai premiați dansatori din Europa. La doar 21 de ani are pe “centură” nu mai puțin de 20 de locuri 1, obținute la concursuri de prestigiu din Europa. Originar din Belgia, Alex The Cage (Legion X Crew) reprezintă o sursă de inspirație pentru toți dansatorii români, indifferent de nivelul lor de pregătire.

Alex va susține două workshopuri în București, în data de 26 septembrie, și alte câteva în mai multe orase din țară, în perioada 25 – 28 septembrie 2015, alături de Florin (FOFO) – dansator ALEX VELEA și SID, unul dintre cei mai renumiți dansatori de HIP HOP din țară.

Biletul de intrare pentru București va costa 60 de lei pentru un atelier (1h 30) și 120 lei pentru două (3h) + Bonus două cursuri gratuite  (1h) cu  Fofo (WhoGonStopUs) și Robert Tatoi (Sid) . Participanții ce doresc să beneficieze de DISCOUNT, trebuie să știe că până în data de 20 septembrie se acordă:

  • 15% reducere la înscriere
  • 10% reducere la grupuri de peste 6 persoane

*După data de 20 septembrie toate reducerile vor fi inactive.

Referinte VIDEO

Alex The Cage:

https://www.youtube.com/watch?v=XlA3fyQv8MQ

Fofo (WhoGonStopUs)

https://www.youtube.com/watch?v=gPtGCzqnjbs

Sid:

https://www.youtube.com/watch?v=0vE6qpqsLLw

Numărul de participanți targetat este de 60 pentru fiecare workshop.

Din seria evenimentelor organizate de DANCE PRESTIGE amintim: Workshop Les Twins (dansatori Beyonce), Dave Scott (coregraf You Got Served, Step Up), Sir Ledgen (dansator Nicki Minaj), Ian Eastwood (Youtube celebrity), Cliff Mcghee (dansator Ne-yo) și mulți alții.

EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/181244218873878/

Pentru înscrieri și detalii:

info@danceprestige.ro

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular