Workshop de schițe după model

  0
  395

  Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:30, te așteptăm la Attitude Art School (str Emil Balaban 6) la un Workshop de schițat după model, să înveți cum să faci crochiuri sub îndrumarea Crinei Ioana Athanasiu.

   

  Schița și desenul rapid de mișcare este ca o bătaie din aripile pe care balerina le întinde în zborul ei către emotie. Vrei să-ți găsești un tempo și să înveți să respiri pe ritmul bătăii inimii tale, vrei ca linia și pata să redea maximum de expresie, precum mișcarea perfectă a unei balerine? Vino să afli cum se prinde din zbor esența mișcării și ce să observi, cum să îți acordezi văzul cu mâna și să exprimi cu puțin material, tot ce mișcă, dintr-o suflare.

   

  Sau mai pe scurt: esența mișcării, simțul observației, linia și pata într-o mișcare fluidă și expresivă sunt chintesența schițelor libere după model, denumite și crochiuri.

   

  Crina-Ioana Athanasiu este absolventă de Universitatea Naționala de Arte, secția Grafică, promoția 1997, clasa prof dr. Nicolae Alexi și prof dr. Mircia Dumitrescu. O artistă multidisciplinară – arte vizuale, pedagogie și publicitate – un om pasionat de meserie și căruia îi place să sharuiască ceea ce a acumulat. Un excelent comunicator și un împătimit al prospețimii și acuității observației, din mers, pe fast fw sau, uneori, mai rar, în slow motion.

   

  Pentru unul din cele 14 locuri disponibile te poți înscrie pana vineri, 26 aprilie, la numărul de telefon 0742 21 95 99 sau pe adresa inscriere@attitudeballet.ro. Costul atelierului este de 100 de lei și, ca de obiecei, toate materialele sunt incluse.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.