Workshop de Decoupage cu Laura Frunză la Attitude Art School

0
416

Întâmpinăm primăvara alături de Laura Frunză cu un workshop de Decoupage pe ghivece, sâmbătă 9 martie, de la ora 11:00, la Attitude Art School (str Emil Balaban 6).

 

Decoupage-ul este o tehnică cu vechime care se folosește pentru a decora diverse obiecte cu ajutorul hârtiei imprimate și a adezivilor speciali. Obiectele sunt decorate cu decupajele de hârtie imprimată sau șervețel care apoi sunt acoperite cu numeroase straturi de lac sau de culori acrilice pentru a obține efectul unei picturi în ulei.

 

Decoupage-ul a devenit foarte popular în zilele noastre pentru că este o tehnică decorativă cu rezultate impresionate dar accesibilă și celor care nu au cunoștințe de pictură. Pentru elementele decorative se poate folosi orice hârtie imprimată care nu este lucioasă: șervețele de colecție, un citat din cartea preferată sau partitura unei melodii frumoase. Tehnica e folosită pentru a decora numeroase obiecte: cutii, pahare, oglinzi, rame, farfurii, lampadare și chiar obiecte de mobilier.

 

Pentru că primăvara a venit deja și florile au început să îmboboceacă noi am ales să decorăm ghivece ceramice perfecte pentru a aduce primăvara în fiecare casă. Am adunat pentru voi șervețele vesele cu flori și nu numai, dar dacă aveți în colecție un șervețel preferat puteți veni cu el pentru a crea cu ajutorul lui un ghivechi cu adevărat personalizat.

 

Îndrumătoarea cursului Laura Frunză este mama unei fetițe de patru ani, autoarea blogului Idei pentru mămici și copii, traducatoare de cărți pentru copii și adolescenți, scriitoare în devenire și artistă cu două mâini stângi dar cu multă imaginație. Este pasionată de tot ce ține de zona do-it-yourself și a testat până acum nenumărate tehnici, din dorința de a descoperi la care se pricepe cel mai bine. Decoupage-ul este prezent în viața ei de numai trei ani, însă îi este, momentan, cel mai aproape de suflet.

 

 

Oferă-i mamei tale cadou ocazia de participa la acest workshop sau vino chiar tu și decorează un ghiveci pentru ea!

 

Pentru unul din cele 14 locuri disponibile costul de participare este 100 lei, cu toate materialele necesare incluse. Înscrierile se fac aici sau la numărul de telefon 0742 21 95 99 până vineri, 8 martie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.