Whitesnake la Arenele Romane: Categoria Acces General este Sold Out!

0
34
afis Whitesnake Arenele Romane

 Whitesnake revin în România pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București, în cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! Categoria Acces General este sold out deja, cu mai bine de 3 luni până la data concertului.

În momentul de față mai puteți găsi bilete la categoriile VIP și Teren. Biletele au următoarele prețuri:
– VIP (cu loc) – 319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei
– Teren (fără loc, în fața scenei) – 229 lei în earlybird, 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.