miercuri, februarie 21, 2024
Recrutare IQool

When we first met -Netflix

Filmul When We First Met (2018) prezintă povestea lui Ashby, băiatul adăugat în friendzone, de fata pe care o place cel mai mult.

În seara de Halloween, Ashby (Adam DeVine) îşi petrece timpul cu fata visurilor sale, Avery Martin (Alexandra Daddario), de care era îndrăgostit nebuneşte. Avery nu îi speranţe că va fi o relaţie între ei, îl vede doar ca pe un prieten, dar cu toate acestea Ashby nu poate accepta ideea de a renunţa uşor la visul său. Timp de trei ani de zile, Ashby încearcă să îşi dea seama cum nu a fost posibilă relaţia cu Avery şi unde a greşit.

Invitat la petrecerea de logodnă a lui Avery şi Ethan (Robbie Amell), Ashby simte că orice legătură cu fiinţa prea mult iubită este pierdută. Dar atunci când speră mai puţin, personajul are parte de o nouă şansă, acea de a se reîntoarce în timp, în data de 31 octombrie 2014, cu ajutorul cabinei foto magice.

http://https://www.youtube.com/watch?v=d2sJNee7FQ4

Astfel, Ashby va putea face ca totul să se întâmple aşa cum îşi doreşte, dar mai ales, să devină bărbatul ideal pentru Avery. Să o cucerească cu farmecul său, dar şi să îi spună tot ceea ce vrea să audă. Să retrăiască acea noapte şi să schimbe destinul.

Cum ar fi să retrăieşti iar şi iar acelaşi moment şi să poţi schimba ceva ? Va putea influenţa Ashby sentimentele persoanei iubite ? Vor trăi personajele o poveste frumoasă de iubire sau vor alege să meargă pe drumuri diferite?

Netflix îţi dă răspunsul !

 

sursa foto: http://thewordshaker.me

 

RELATED ARTICLES

Most Popular