miercuri, iunie 19, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTurism și vacanțeWhen in Bucharest oferă turiştilor tururi ghidate private

When in Bucharest oferă turiştilor tururi ghidate private

Ideea unui tur al Bucureştiului a fost dintotdeauna în mintea ta? N-ai avut niciodată timp să o pui în aplicare, deşi stai în oraş de ceva vreme? Ai prieteni din străinătate care vin să te viziteze şi vrei să le arăţi toate minunăţiile Capitalei? Ei bine, astăzi e ziua ta norocoasă! De curând, am descoperit o persoană specială, care face lucruri minunate pentru Bucureştiul nostru drag. Ea este Alina Braşoveanu şi a pus bazele proiectului When in Bucharest.

Ce este When in Bucharest?

When in Bucharest
When in Bucharest într-o fotografie

Ei bine, aşa cum am aflat de la Alina, When in Bucharest este un start-up mic, profesionist şi plin de suflet. Sub această titulatură se ascund tururi private ghidate care arată doritorilor cele mai ascunse colţuri ale Micului Paris.

When in Bucharest a luat naştere din dorinţa de a împărtăşi cu vizitatorii străini povestea oraşului Bucureşti, dar şi a ţării noastre. Fie că eşti un turist singur, cu familia sau cu gaşca de prieteni, Alina şi ceilalţi ghizi din echipa ei îţi vor sta la dispoziţie. Ei îţi vor oferi un tur care se pliază pe nevoile şi dorinţele tale.

Ce este special la tururile When in Bucharest?

Faptul că există, în primul rând. Începutul proiectului nu a fost aşa uşor. Alina îşi aminteşte că prietenii îi spuneau că nu are ce să le arate străinilor în Bucureşti, că nu este o destinaţie turistică. Mai mult decât atât, primul turist a venit în Bucureşti într-o zi ploioasă de luni … în care toate muzeele erau închise. Cu toate acestea priceperea, talentul şi dăruirea Alinei au făcut ca atunci să se nască o poveste de prietenie care dăinuie şi acum.

În al doilea rând, When in Bucharest nu ezită să le vorbească turiştilor despre părţile mai puţin bune şi frumoase ale oraşului. Turiştilor li se menţionează, în cadrul fiecărui tur, faptul că ei vizitează partea luminoasă a oraşului, pe când majoritatea bucureştenilor trăiesc în blocuri din vremea comunismului.

Nu în ultimul rând, după cum am aflat, participanţii sunt foarte încântaţi de modul în care tururile sunt personalizate. De asemenea, ei apreciază profesionalismul de care dă dovadă echipa When in Bucharest. Buna cunoaştere a limbilor engleză, franceză şi italiană mai este şi ea un punct forte al grupului.

 Cele mai populare trasee

Echipa When in Bucharest le oferă turiştilor posibilitatea de a alege dintre cele 8 tururi pe care le au pregătite:

  • Bucharest in a Day Tour
  • Best of Bucharest Tour
  • Hidden Bucharest Tour
  • Communist Bucharest Tour
  • Jewish Heritage Tour
  • Wine Tasting Tour
  • Business Travel & Tours
  • Bucharest Tailor-made Tour

Dintre acestea, două sunt cel mai apreciate şi căutate: Best of Bucharest şi Hidden Bucharest. Printre obiectivele principale ale celor două tururi se numără Piaţa Revoluţiei, Centrul Vechi, Parcul Icoanei, Grădina Verona şi librăria Cărtureşti Verona.

Nici pauzele de cafea şi limonadă, dar nici opririle pentru un prânz tradiţional românesc nu lipsesc din tururile organizate de Alina.

Eforturile celor de la When in Bucharest au fost răsplătite din plin de comentariile pozitive ale turiştilor. Totodată, ele au fost încoronate şi de un Certificat de Excelenţă acordat de Trip Advisor. Cu alte cuvinte, ei au primit recunoaşterea celui mai mare site de turism la nivel global.

When in Bucharest
Certificatul de Excelenţă oferit de Trip Advisor

Dacă v-am stârnit curiozitatea, Alina vă aşteaptă pe site-ul ei.

Surse foto şi info: wheninbucharest.com, facebook.com/wheninbucharest

 

Anca Argatu
Anca Argatu
Sunt o persoană ambițioasă, calculată, deschisă spre nou și dornică de a scrie și a citi materiale pe teme de interes pentru tineri. Îmi exprim ideile mult mai bine în scris decât oral, tocmai de aceea fac parte din cea mai cool redacție. Îmi place să mă plimb prin parc, să citesc, să inot și să stau la soare cu un frappe alături. Iubesc Grecia pentru plajele superbe și pentru că am sânge de grec în vene şi Bulgaria pentru pârtiile ireal de bune pentru sporturile de iarnă. Restul amănuntelor despre mine le veți afla din articolele scrise cu drag și spor.
RELATED ARTICLES

Most Popular