WhatsApp te va lăsa să ștergi mesajele trimise

WhatsApp te va lăsa să ștergi mesajele trimise timp de șapte minute după expediere

Minți dacă spui că n-ai regretat niciodată vreun mesaj trimis. Mai mult ca sigur sunt zeci, poate chiar sute de mesaje pe care nu le-ai mai trimite dacă ai putea da timpul înapoi. Iată că WhatsApp vine în ajutorul tău!

Poate ai spus ceva urât și-ai vrea să retragi, poate ai făcut un compliment de care nu ești mulțumit, poate în loc să-i trimiți iubitului o poză deocheată, i-ai trimis-o mamei. Nu-ți face griji! WhatsApp va permite în curând ștergerea mesajelor fără ca destinatarul măcar să știe, potrivit Le Point. Destinatarului îi va fi imposibil să citească mesajul pentru că acesta va fi șters și din notificări.

Printr-o actualizare, miliardele de utilizatori ai aplicației vor putea șterge un mesaj timp de șapte minute după trimitere, relatează 01Net.

Până la actualizare, însă, Skype rămâne singura platformă care îți permite ștergerea mesajelor trimise. Poți șterge oricând ceea ce trimiți însă și destinatarul poate să vadă că ai ales să faci asta.

În luna aprilie, s-a observat deja că aplicația testa această caracteristică nouă, reamintește Numerama, și ar fi ajuns acum la versiunea ei finală. O singură mențiune: trebuie ca ambii utilizatori (expeditorul și destinatarul) să își actualizeze aplicația pentru ca cele două versiuni să fie incompatibile.

Ne vom bucura de actualizare și pe Messenger? Este posibil ca Facebook, care a cumpărat în urma cu 3 ani WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari, să introducă în curând o actualizare similară. Deocamdată compania nu a oferit informații în acest sens.

Sursă: www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here