Duminică, 2 iunie, de la ora 11:00, te așteptăm la Attitude Art School (str Emil Balaban 6) la Workshop-ul Watercolor Fashion Sketch să înveți cum să schițezi propria ta colecție de modă sub îndrumarea lui Costin Benescu.

 

Benescu Costin a.k.a. Alien Ape Star s-a născut in 1983 în Buzău, a terminat Fashion Design la București în 2006, a lucrat în gaming, animație și character design la Gameloft, American Greetings, Namco Bandai și King.com. Din 2005 a participat la variate târguri de fashion, vintage și bijuterii cu accesorii, genți, toyz și diverse nebunii lucrate manual din materiale reciclate. E pasionat de narațiunea vizuală de calitate în orice formă: toy design, comics, animație, filme, jocuri etc.

Puteți vedea portfolio online aici:http://www.behance.net/Alien_Ape_Star

Poster_WatercolorFashionScketch

 

La acest workshop va prezenta etapele realizării unei schițe de modă în tehnica rapidă a creioanelor acuarelă. Scopul acestui workshop este să ajute participanții să înțeleagă avantajele folosirii acuarelei în ilustrația de modă, elementele teoretice de bază în desen, anatomie umană, materialitatea textilelor cât și metode originale de a găsi inspirația și a folosi referințe în mod responsabil și inteligent.

 

Pentru unul din cele 14 locuri disponibile te poți înscrie până vineri, 31 mai, la numărul de telefon 0742 21 95 99 sau pe adresa inscriere@attitudeballet.ro. Costul atelierului este de 100 de lei și, ca de obiecei, toate materialele sunt incluse.

 

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Modernism, Metropotam, Deco și Eco, Revista IQool, Mayra, Ele.ro și Envy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here