Watain – Eastern Eclipse in Club Quantic

Watain concert afis

Watain, una dintre cele mai controversate formații de black metal, se reîntoarce în Romania pe 8 mai în Club Quantic, în cadrul turneului european „Eastern Eclipse”.

Cu peste două decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre puținele formații care au declarat că ideologia și muzica lor se bazează pe un curent teist al satanismului, curent care îl consideră pe Satan o divinitate ce trebuie venerată. Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat că „Watain” a apărut pentru că de pe scena muzicală lipseau formațiile de black metal, care trăiau în spiritul ideologiei black metal.

Influențați de formații precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a ajuns un nume important al scenei black metal. Acum au devenit la randul lor artiști care influențează noul val de trupe ce abordează acest gen.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Prețurile sunt:
– primele 100 de bilete: 69 lei, dar nu mai târziu de 15 februarie
– presale 1: 79 lei următoarele 100 de bilete, dar nu mai târziu de 15 martie
– presale 2: 89 lei, până pe 8 mai
– la intrare: 100 lei

Se pun în vânzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.