Fitness Education School, una dintre cele mai importante școli de fitness din România, îți oferă posibilitatea de a –ți construi o carieră în sport și sănătate cu ajutorul cursurilor acreditate național și internațional de Instructor de Fitness și Personal Trainer, Instructor de Dans, Instructor de Aerobic și Tehnician Nutriționist. Dacă ești din București, Hunedoara, Brașov, Ploiești, Cluj, Baia Mare, Oradea sau împrejurimile acestor orașe, iubești sportul, îți dorești un stil de viață sănătos și vrei să-ți dezvolți o carieră în sport și sănătate, înscrie-te la cursurile disponibile pe www.fitness-education.ro.

Cursurile se adresează atât instructorilor care doresc să dobândească noi cunoștințe și să dețină o diplomă acreditată la nivel național și internațional, dar și celor care se află în căutarea unor noi oportunități în carieră, inclusiv studenților.

În cadrul cursului de Instructor de Fitness și Personal Trainer cursanții vor avea ocazia să învețe, de la campioni naționali la diverse discipline sportive, între care fitness și culturism, concepte de anatomie și fiziologie umană, tehnici de proiectare a unor programe de fitness eficiente și de promovare ale activităților sportive. De asemenea, participanții vor dobândi cunoștințe pentru evaluarea nivelului de fitness al clientului, comunicarea cu clientul, motivarea și responsabilizarea acestuia și multe alte informații.

La cursul acreditat de Tehnician Nutriționist participanții  vor învăța cum să creeze programe alimentare pentru menținerea sănătății clienților, cum să întocmească planuri nutriționale pentru gestionarea greutății, dar și programe pentru îmbunătățirea performanțelor sportive sau de creștere a masei musculare în cazul sportivilor.

Cursul acreditat de Instructor de Aerobic îți oferă tot bagajul de cunoștințe de care ai nevoie pentru a profesa în domeniul sportului. Master Traineri cunoscuți îți vor împărtăși din experiența lor, îți vor arăta care sunt beneficiile profesiei de antrenor, dar, și mai important, care sunt obstacolele care pot apărea și cum le poți depăși.

În urma absolvirii cursurilor, participanții vor deține acreditări naționale și internaționale din partea Ministerului Muncii, Ministerului Educației Naționale, EFA și EHFA, acestea din urmă fiind două instituții internaționale de renume ce oferă acreditări internaționale pentru participanții la cursurile de Intructor de Fitness și Instructor Aerobic. Înscrierile se fac la 0747.227.878 sau pe site-ul www.fitness-education.ro

De ce să alegi o carieră în sport?

Instructorii de fitness și antrenorii personali, nutriționistii și instructorii de dans și aerobic sunt, astăzi, la mare căutare de către persoanele care își doresc să adopte un stil de viață sănătos și să scape de kilogramele în plus ori să-și remodeleze corpul. Beneficiile pe care un instructor care a finalizat cursul la Fitness Education School le are sunt nenumărate. În primul rand, vorbim despre capacitatea individuală de a executa corect o serie de exerciții de fitness, fapt ce previne apariția unor afecțiuni de-a lungul timpului, dar și abilitatea de a întocmi programe nutriționale pentru diverse tipologii de persoane.

În al doilea rând, dorința de a-i ajuta pe cei din jur să-si îndeplinească obiectivele de fitness sau schimbare a stilului de viață este una extrem de satisfăcătoare. Pentru informații suplimentare accesați www.fitness-education.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here