afis Digital Divas Awards

București, 13 mai 2019Digital Divas by AVON 2019 invită toate persoanele pasionate de frumusețe și mediul online să voteze personalitățile preferate din digital, până marți, 14 mai, inclusiv.

Digital Divas Awards este cea mai mare competiție ce premiază influencerii de beauty, lifestyle și fashion din România, ce a ajuns la cea de-a opta ediție – și totodată singura în care publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști, influenceri și celebrități din modă, frumusețe și digital.

afis Digital Divas Awards
Digital Divas Awards
Votarea pentru premiile Digital Divas by AVON se realizează pe pagina http://vote.evensys.ro. Categoriile din anul acesta includ: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Most Active Fashion Blogger, Most Active Beauty Blogger, Best Women Websites, Best Newcomer in Fashion & Beauty on YouTube, Best Fashion & Beauty YouTube Channel, Best Newcomer in Fashion & Beauty on Instagram, Best Fashion & Beauty Instagram Account, Best Fashion Blogger, Best Lifestyle Blogger, People’s Choice Award – categorie în care câștigătorul este desemnat doar de votul publicului. Premiul cel mare este oferit în categoria The Digital Diva of the Year.

Anul acesta, în premieră, ca urmare a dezvoltării tot mai accentuate a social media, au fost introduse două noi categorii: Best Male Fashion & Lifestyle Blogger și Best Lifestyle Blogger.

AVON va acorda premii speciale în acest an pentru personalități care s-au remarcat în categoriile Susținerea cauzelor sociale, Administrarea eficientă a unei comunități online și Teen content creators.

Toate premiile oferite la cele 15 categorii vor fi jurizate de un panel de specialiști, format din peste 50 de personalități din industria de beauty, fashion, PR, marketing și online. În cadrul procesului de jurizare, rezultatul final va fi obținut, în cele mai multe categorii, din votul publicului (50%) și voturile juraților (50%).

afis Digital Divas Awards
Digital Divas Awards

 Jurizarea se desfășoară în perioada 24 aprilie – 14 mai, în baza criteriilor anunțate pentru fiecare categorie și care sunt disponibile pe site-ul competiției.

Gala Digital Divas by AVON va avea loc pe 28 mai 2019 la Palatul Bragadiru din București și aduce recunoaștere celor mai bune proiecte și celor mai implicați bloggeri din industria fashion & beauty.

Evenimentul reprezintă cea mai mare gală de premiere a comunității online de fashion și beauty din România, ce oferă recunoașterea muncii și eforturilor depuse de influencerii pasionați de domeniu – fiind totodată singura în care și publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

În deschiderea Galei are loc conferința Digital Divas by AVON 2019, dedicată dezvoltării comunității online de beauty & fashion, ce oferă sfaturi și povești inspiraționale de la cele mai efervescente personalități digitale din România.

Inspirată din noua platformă de comunicare AVON România, tematica din acest an va fi Frumusețe fără reguli ­și va aduce pe scenă invitați cu totul speciali