sâmbătă, aprilie 20, 2024
Recrutare IQool

Volunturism Workcamp

Clubul Român pentru Volunturism vă invită in perioada 1-4 septembrie 2016 să participați la un proiect dedicat tinerilor iubitori de voluntariat si de turism, ce se va desfășura în comuna Moieciu.
Prin organizarea taberei Volunturism WorkCamp ne propunem dezvoltarea comunităților locale și promovarea turismului durabil, în special în rândul tinerilor, contribuind astfel la schimbarea atitudinii acestora față de mediu, având la bază valori precum calitatea, continuitatea și echilibrul.
În cadrul taberei Volunturism WorkCamp, o să fie desfășurate activități tipice de volunturism, cum ar fi: atelier de olărit, atelier de împletire a gardurilor din nuiele, activități de animație socio-educațională, seri de socializare și multe alte activități distractive.
Mai mult decât atât, o să avem parte și de un tur al comunei, în vederea evidențierii potențialului turistic. Pe parcursul turului, o să socializăm cu populația locală, ca astfel să aflăm cele mai inedite tradiții și obiceiuri populare din zonă.
Așadar, dacă ai între 18 și 35 de ani, dacă iubești natura, îți place să descoperi noi tradiții și în același timp voluntariatul este una dintre pasiunile tale te așteptăm cu mare drag.
Pentru înscrieri nu trebuie decât să ne trimiți CV-ul și motivația ta, printr-un mail, la adresa office@volunturism.ro.

Volunturism WorkCamp, este un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, iar masa și cazarea participanților sunt asigurate de către organizatori.

Ionut Mirea
Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES

Most Popular