Voluntari pentru Idei și Proiecte caută studenți cu potențial

Organizația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte a dat startul recrutării studenților cu potențial, ce caută să se dezvolte într-un context informal! Înscrierile au loc pe site-ul asociației prin completarea formularului online până la data de 13 octombrie.

De peste 21 de ani, VIP formează tinerii pasionați ce doresc să își transforme potențialul în excepțional prin intermediul celor patru comunități din diverse domenii: Business Club – destinat dezvoltării viitorilor lideri de business din România, Econosofia – contribuie la platforme de învățare accelerate și conectate pentru studenții pasionați de macroeconomie și piețe de capital, International Affairs – pentru tinerii conectați la sistemul politic global ce doresc să aducă o schimbare în societate și Leadership Development – școala de leadership ce oferă un program educațional modern în vederea formării unor lideri capabili să conducă echipe și organizații catre performanță.

Pentru a deveni membrii ai organizației, studenții vor parcurge o serie de interviuri și perioada de probă de două săptămâni în care vor lucra în echipe pentru a îndeplini taskuri practice din comunitatea în care au aplicat. Odată deveniți membrii, vor fi implicați în contexte de învățare accelerată și vor face parte din departamentele de Resurse Umane, Brand Management, Relații Publice sau Business Development. În cadrul departamentelor, la fel ca și în cadrul comunităților, studenții vor lua parte la o serie de traininguri susținute de speakeri specilizați în domeniu, menite să îi introducă în conceptele teoretice aplicabile în cadrul proiectelor educaționale marca VIP. Proiectele reprezintă contextul în care membrii organizației pot testa și aplica, în timp real, toate cunoștințele dobândite în cadrul departamentelor și comunităților în care activează.

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și destinate exclusiv studenților. Pe parcursul a celor două decenii de existență, și-a propus să formeze pilonii societății de mâine, contribuind pozitiv la schimbarea mediului social, economic și politic.

Date de contact: 

Persoană de contact: Benedetta Ioance, PR Manager

Telefon: 0756.265.702 

 E-mail: benedetta.ioance@vipromania.ro

 Site: http://vipromania.ro/despre-noi/